StressWise Academy is de eerste partner van LeefstijlBeter, welke opleiding volgt?

Hieronder vond je erkende opleidingsinstituten waar wij mee samenwerken

StressWise Academy in Hilversum en Groningen

StressWise Academy is een CRKBO erkend opleidingsinstituut voor hoger beroepsonderwijs. StressWise Academy verzorgt verschillende opleidingen binnen het domein van mentale gezondheid op basis van Acceptance & Commitment Therapy, mindfulness, positieve psychologie en de derde generatie gedragstherapie. Naast een driejarige beroepsopleiding tot psychosociaal & ACT therapeut biedt het opleidingsinstituut ervaringsgerichte opleidingen tot ACT coach, de vierdaagse opleidingen ACT basis en ACT relatietherapie en een door CPION erkende opleiding Psychosociale Basiskennis (PSBK). Het opleidingsinstituut heeft vestigingen in Hilversum en Groningen.

Voor coaches en therapeuten met een hart zo groot als de wereld

Binnen StressWise Academy wordt veel aandacht besteed aan de kernwaarden betekenis, verbondenheid, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. StressWise Academy staat open voor bevlogen mensen die zich willen ontwikkelen tot professional in de gezondheidszorg ‘met een hart zo groot als de wereld’. Voor mensen die zelf (willen) leven vanuit aandacht, acceptatie, wijsheid en compassie en anderen willen begeleiden om als zodanig te kunnen leven en werken. Voor leefstijl- en vitaliteitscoaches en andere professionals die al langer werkzaam zijn in het begeleiden van mensen kunnen de opleidingen van StressWise Academy een kwalitatieve impuls geven aan de beroepspraktijk en bovendien een uitbreiding van de professionele capaciteiten en vaardigheden betekenen.

Ben je geïnteresseerd in een opleiding bij StressWise Academy?

Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Jen van horen, de opleidingsmanager van het opleidingsinstituut: 088 20 32 620 of via e-mail: info@stresswiseacademy.nl. Of vul het formulier onderaan deze pagina in. Ook voor het aanvragen van een studiegids. StressWise Academy is gevestigd in Hilversum en Groningen.

Ga voor meer informatie en voor het aanvragen van een studiegids naar de website van StressWise Academy