Neem een online abonnement op gezonder en beter afvallen via LeefstijlBeter Sittard-Geleen

Voor afvallen zonder dieet en zonder stress

Word lid
afvallen cool gli programma

Hulp bij afvallen? Doe een Online Training en ontvang een luxe Giftbox

Online Begeleid Afvallen Training helpt je om slanker te worden zonder dieet. Het gaat hierbij om bewustwording en positieve gedragsverandering. Je leert in acht weken anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Je kunt onze Begeleid Afvallen Training in een groepje doen. Of individueel of met een maatje, bijvoorbeeld je partner, vriend(in) of collega. Deelname aan een groepstraining Begeleid Afvallen kost €395. Een vergoeding is mogelijk. Tijdens de coronacrisis ontvang je een luxe giftbox met een waarde van €80 met ligmat, zitkussen, werkboek mindfulness en audiobestanden. Ontdek hier hoe je in twee maanden vanuit huis gemakkelijk en effectief aan je gewicht kunt werken.

Word lid

Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

Online Begeleid Afvallen Training bij LeefstijlBeter® Sittard-Geleen is effectief

Doe vanaf nu alleen nog maar wat echt werkt. Vergeet diëten, want dat werkt bij hooguit 10% van de mensen. Dus zeer waarschijnlijk niet bij jou. Een dieet is zwaar en na korte tijd van afvallen val je altijd weer terug in oude gewoonten. Afvallen is een psychologische kwestie. Het gaat om bewustwording en gedragsverandering. Bij LeefstijlBeter Sittard-Geleen werk je actief aan positieve verandering van je eetpatronen zonder dat het je veel moeite kost. Je gaat je eigen gedrag beter begrijpen en je wordt je bewust van patronen die ertoe leiden dat je te zwaar wordt. Zo creëer je ruimte voor jezelf om een gezonder leefpatroon aan te leren. Door te oefenen ga je daadwerkelijk anders om met eten en val je gegarandeerd af. Je voelt je lichter, fitter en gelukkiger.

Word lid

leefstijlcoach

Afvallen onder begeleiding met Succes-garantie en vergoeding

Bij LeefstijlBeter Sittard-Geleen weten we hoe moeilijk het is om met diëten, pillen of met de sportschool af te vallen en vooral hoe lastig het is om hiermee een blijvend resultaat te behalen. Stress is een belangrijke oorzaak van niet-helpende en destructieve gedragspatronen, zoals emotie-eten, teveel willen eten en gedachten aan eten gedurende de dag. De belofte van onze Begeleid Afvallen Training is dat je met de juiste mentale begeleiding wel blijvend resultaat kunt behalen én met niet al te veel moeite. LeefstijlBeter Sittard-Geleen helpt je de oorzaak van je ongezonde eetgewoonten weg te nemen door gezond gedrag te stimuleren. Jij stelt je eigen doelen en wij helpen je deze doelen gegarandeerd te halen. Zo bepaal je je eigen succes. Een vergoeding in de kosten is mogelijk. Informeer ernaar bij onze Servicedesk.

Word lid

Neem een abonnement op beter afvallen via LeefstijlBeter Sittard-Geleen

Vul het formulier in en verstuur het. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail en een factuur van LeefstijlBeter Sittard-Geleen. Na betaling van de factuur ben je lid van de LeefstijlBeter-club en ontvang je elke week online coaching voor een gezonder en beter leven. Ook kun je dan altijd bij ons terecht met al je vragen. Een abonnement kost 36 euro per week, wordt maandelijks gefactureerd en is elk moment opzegbaar.

"*" geeft vereiste velden aan