afvallen leefstijl cool programma

Begeleid afvallen in 8 weken: Succesvol afvallen met onze online training

Voor afvallen zonder dieet en zonder stress

Volg een gratis les
afvallen cool gli programma

Afvallen moet wel gemakkelijk zijn anders hou je het niet vol

Je wilt graag fit zijn. Je verlangt naar meer energie, goed eten, en het zelfvertrouwen om je goed te voelen in je lichaam. Je wilt een gezondere leefstijl waarbij je geen stress hebt van strenge diëten die uiteindelijk toch niet helpen. Met de online begeleid afvallen cursus van LeefstijlBeter kun je slanker worden zonder een dieet te volgen. Geheel online en zonder stress. Je komt wekelijks online samen met andere cursisten en onze leefstijlcoach. De coach helpt je bij het positief beïnvloeden van je eetgedrag en je wordt ondersteund door de groep. Dat maakt deze cursus heel krachtig. Probeer het gratis.

Volg een gratis les

Afvallen? Alles al geprobeerd maar niets lukt?

Je hebt moeite met je gewicht. Je hebt al van alles geprobeerd. Bij afvallen denk je al gauw aan het volgen van een streng dieet, sporten en niet meer kunnen genieten. Misschien voel je je onzeker over je lichaam en voel je je schuldig als je toch weer voor een ongezonde optie bent gegaan. Je baalt ervan dat afvallen steeds maar niet lukt. Je bent vol goede moed begonnen met afvallen, maar je houdt het niet vol. Je staat er alleen voor en de verleiding om (te veel) te eten is vaak te groot. Met de 8-weekse online cursus Begeleid afvallen van LeefstijlBeter sta je er niet langer alleen voor. Je kunt samen met je leefstijlcoach en je medecursisten op een plezierige manier overgewicht kwijtraken. Probeer het en volg een gratis les.

Volg een gratis les

leefstijlcoach

Gezonder, beter en makkelijker afvallen met LeefstijlBeter

Wij weten dat het moeilijk is om af te vallen. Je wilt graag een bepaald gewicht bereiken en een goed figuur hebben. Als dit keer op keer niet lukt ga je je onzeker voelen over je lichaam en kun je je onveilig voelen om er met anderen over te praten. De leefstijlcoach van LeefstijlBeter helpt je in 8 wekelijkse online sessies om af te vallen en slanker te worden. Geheel online en samen met anderen. Je krijgt handvaten aangereikt om obstakels die je belemmeren om af te vallen weg te nemen. Je krijgt inzicht in de behoeften van je lichaam en word je gemotiveerd je doelen succesvol te behalen. Onze leefstijlcoach helpt je patronen in je eetgewoonten te herkennen en te doorbreken. Jij moet het zelf doen, maar je krijgt van LeefstijlBeter alles aangereikt om succesvol af te vallen.

Volg een gratis les

Verander je eetgedrag met online begeleiding door de leefstijlcoach van LeefstijlBeter

Doe vanaf nu alleen nog maar wat werkt. Onze belofte is dat je met goede begeleiding die gericht is op jouw dagelijks leven wel resultaat kunt behalen. Dit kun je verwachten:

  • Een gratis les waarin de cursus wordt gepresenteerd
  • Je maakt kennis met je medecursisten en zet de eerste stappen
  • Gedurende 8 weken online lessen van 1,5 uur op een vast moment
  • Je brengt wat je hebt geleerd direct in de praktijk
  • Je coach is buiten de lessen om beschikbaar voor vragen
  • Gemakkelijk online contact waar je ook bent

Volg een gratis les

Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

Maak nu werk van gezonder en beter afvallen

Schrijf je nu in voor de 8-weekse online cursus Begeleid afvallen. Je ontvangt dan een voucher voor een gratis introductieles. Na deze les bepaal je of je doorgaat met de cursus, of dat toch iets anders wilt. De cursus kost 295. Deze kun je na de introductieles voldoen. Maak werk van afvallen en vraag een voucher aan voor de gratis les. Wat heb je te verliezen?

Volg een gratis les

 

LeefstijlBeter helpt je op weg naar een betere leefstijl

Heb je vragen over een betere leefstijl en/of hoe wij je met een betere leefstijl kunnen helpen? Stel je vraag via het formulier. Wij zijn heel blij met alle vragen die we krijgen en maken daar weer leuke artikelen van. Dus neem gerust contact op.

"*" geeft vereiste velden aan