afvallen leefstijl cool programma

Gezond en Begeleid afvallen zonder dieet of stress

Voel je weer lekker in je lichaam

Neem contact op
afvallen cool gli programma

Afvallen moet wel gemakkelijk en leuk zijn anders hou je het niet vol

Je wilt graag fit zijn. Je verlangt naar meer energie, lekker en goed eten, en het zelfvertrouwen om je goed te voelen in je lichaam. Je wilt een gezondere leefstijl waarbij je geen stress hebt van strenge diëten die uiteindelijk toch niet helpen. Droom je daar ook van? Met de online Begeleid afvallen cursus kun je slanker worden zonder een dieet te volgen. En zonder stress! Je leert volgens een bewezen stappenplan je eetgedrag positief te beïnvloeden, waardoor je slanker wordt. Je hebt hierbij steun van een deskundige coach en je medecursisten waar je wekelijks live online contact mee hebt. Vergeet de strenge diëten die meer stress opleveren dan resultaten. Vind je zelfvertrouwen terug en voel je weer goed in je eigen lichaam.

Afvallen? Alles al geprobeerd maar niets lukt?

Je hebt moeite met je gewicht. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je wordt alleen maar zwaarder. Bij afvallen denk je al gauw aan het volgen van een streng dieet, veel sporten en niet meer kunnen genieten van lekker eten. Misschien voel je je onzeker over je lichaam en voel je je schuldig als je toch weer voor een ongezonde optie bent gegaan. Je schaamt je over je lichaam en je eetgewoonten en je baalt ervan dat afvallen steeds maar niet lukt. Liefst wil je een magische truc waarmee je de overtollige kilo’s kwijtraakt. Die truc bestaat niet. Volg het stappenplan van de online cursus Begeleid afvallen. Dat helpt je op een plezierige manier overgewicht kwijt te raken. Jij hebt er recht op om je goed te voelen in je lichaam.

leefstijlcoach

Makkelijker afvallen met Begeleid afvallen, online, live en met anderen samen

Wij weten dat het moeilijk kan zijn om af te vallen. Je wilt graag een bepaald gewicht bereiken of een mooi figuur hebben. Als dit keer op keer niet lukt ga je je onzeker voelen over je lichaam en kun je je onveilig voelen om er met anderen over te praten. De Begeleid afvallen coach kan je helpen. Zo krijg je handvaten aangereikt om de obstakels om af te vallen weg te nemen, krijg je inzicht in de behoeften van je lichaam en word je gemotiveerd je doelen succesvol te behalen. De begeleid afvallen coach helpt je patronen in je eetgewoonten te herkennen en te doorbreken.

Coach en psycholoog Michel Meima over Begeleid Afvallen: succes gegarandeerd

Ik weet hoe moeilijk het is om met diëten, pillen of met de sportschool af te vallen en vooral ook hoe lastig het is om hiermee een blijvend resultaat te behalen. Stress is een belangrijke oorzaak van niet-helpende en destructieve gedragspatronen, zoals emotie-eten, teveel willen eten en gedachten aan eten. De belofte van onze online cursus Begeleid Afvallen is dat je met de juiste begeleiding wel blijvend resultaat kunt behalen én met niet al te veel moeite.

Michel Meima, coach en toegepast psycholoog

Neem nu contact op

leefstijlcoach

Verander je eetgedrag met live begeleiding door Begeleid afvallen

Doe vanaf nu alleen nog maar wat echt werkt. De belofte van de cursus Begeleid afvallen is dat je met goede begeleiding die gericht is op jouw dagelijks leven wel resultaat kunt behalen. Dit kun je verwachten:

  • 8 online sessies van 1,5 uur op een vast moment in de week
  • Je staat online in verbinding met je coach en je cursusmaatjes
  • Je brengt wat je hebt geleerd direct in de praktijk
  • Je krijgt wekelijks een motiverende e-mail van je coach
  • Je hebt alleen een computer of laptop met internetverbinding nodig
  • Mogelijk wordt (een deel van) de online cursus vergoed

Neem nu contact op

LeefstijlBeter werkt aan een betere leefstijl voor heel Nederland. Samen met de beste professionals. Voor een betere leefstijl en een lekkere lifestyle. Want je moet het wel kunnen volhouden, zo’n gezonde leefstijl, en dat kan alleen als verandering gemakkelijk en leuk is. Gemakkelijker, leuker, effectiever. Kortom beter.

Neem nu contact op met LeefstijlBeter.

"*" geeft vereiste velden aan