Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

LeefstijlBeter® Burn-out Coaching Maastricht

Burn-out voorkomen met je eigen coach

Stoicisme cursus

Burn-out voorkomen? Doe Burn-out Coaching of Burn-out Preventie Training in Maastricht of Online

Heb je last van chronische stress of burn-out verschijnselen, zoals moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren en concentratie problemen? Wacht dan vooral niet te lang. Met de juiste Stress en Burn-out Coaching of een Stress en Burn-out Preventie Training kun je een burn-out voorkomen. Bij Burn-out Coaching wordt je individueel begeleid door een gespecialiseerde burn-out coach van LeefstijlBeter Maastricht. Je kunt ook deelnemen aan een Burn-out Preventie Training op onze locatie in Maastricht of Online. Je kunt op elk moment starten met deze training van 11 wekelijkse sessies. Als je wilt deze week nog. Wij regelen alles voor je, ook dat je werkgever voor je betaalt. Voor particulieren en ZZP-ers hanteren we speciale lage tarieven. Ontdek hier hoe Stress en Burn-out Coaching en Stress en Burn-out Preventie Training jou kunnen helpen.

leefstijlcoach

Burn-out preventie bij LeefstijlBeter® Maastricht is pure winst

Bewustwording en gedragsverandering staan centraal bij Burn-out Coaching en Burn-out Preventie Training bij LeefstijlBeter Maastricht. Je gedrag bepaalt in belangrijke mate hoe je je voelt en hoe je denkt. Je gedrag kun je gemakkelijk aanpassen of veranderen. Veel makkelijker dan wat je denkt of voelt. Daardoor ligt een snelle oplossing binnen handbereik. Door middel van maatwerk Burn-out Coaching helpt je burn-out coach je gedragspatronen te veranderen en doe je kennis op die je direct kan toepassen. Door te oefenen zorg je ervoor dat je nieuwe gezonde gewoontes aanleert waardoor je stress-niveau aanzienlijk daalt. In de groepstraining verken je wekelijks een nieuw thema en wissel je ervaringen uit. Je komt in contact met anderen die hetzelfde ervaren, ook dat is heel behulpzaam.

Een jonge man rijdt op een scooter met een jonge vrouw achterop

Burn-out voorkomen met begeleiding, een-op-een of in een groep, in Maastricht of geheel Online

Een persoonlijk Burn-out Coachingstraject bij LeefstijlBeter Maastricht begint met een vrijblijvend adviesgesprek en kennismaking. De relatie tussen jou en je coach is een belangrijke succesfactor. Vertrouwen, veiligheid en een goede ‘klik’ zijn noodzakelijke voorwaarden. In de eerste fase ligt de nadruk op klachtenreductie (gedrag). In fase twee krijgt het defuseren (afstand nemen) van negatieve gedachten veel aandacht. Dit maakt de weg vrij voor fase drie waarin je op zoek gaat naar je waarden. Deze onderdelen komen ook allemaal aan bod in de Stress en Burn-out Preventie Training. Bewustwording vindt plaats door reflectie en mindfulness. Je kunt starten met deze training wanneer je maar wilt op onze locatie in Maastricht of Online. Handig in tijden van corona.

Ontvang nu advies over burn-out coaching of training bij LeefstijlBeter® Maastricht

Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lars van onze Servicedesk. Wij weten dat de drempel om hulp te vragen hoog kan zijn. Maar wacht niet te lang, een burn-out voorkomen is hartstikke belangrijk. Ruth, Ariel en Lars kunnen met je meedenken en de drempel voor je verlagen. Je staat er dus niet alleen voor. Maak gerust een afspraak voor telefonisch advies. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

"*" geeft vereiste velden aan