Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

Burn-out Coaching en Preventie bij LeefstijlBeter

Burn-out Coaching en Burn-out Preventie Training met volledige vergoeding in heel Nederland, op locatie of Online

Hulp bij burn-out? Start met Burn-out Coaching – Liever voorkomen? Doe Burn-out Preventie Training

Heb je last van chronische stress of burn-out verschijnselen, zoals moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren en concentratie problemen? Wacht dan vooral niet te lang om hulp te vragen. Met de juiste Stress en Burn-out Coaching of een Burn-out Preventie Training kun je een burn-out voorkomen. Bij Burn-out Coaching wordt je individueel begeleid door een gespecialiseerde burn-out coach van LeefstijlBeter. Je kunt ook deelnemen aan een Burn-out Preventie Training op een van onze locaties of Online. Je kunt op elk moment starten met coaching of met de training van elf wekelijkse sessies. Als je wilt deze week nog. Wij regelen alles voor je, ook dat je werkgever voor je betaalt. Voor particulieren en ZZP-ers hanteren we speciale lage tarieven. Ontdek hier hoe Burn-out Coaching en Burn-out Preventie Training jou kunnen helpen.

Jonge vrouw ligt op een bank of sofa en leest een boek over stoïcisme

Burn-out voorkomen? Start met LeefstijlBeter® Preventie Training, Online of op een locatie bij jou in de buurt

Onze stress en burn-out preventie training bestaat uit elf (online) bijeenkomsten in de vorm van een  carrousel. Dat betekent dat je op elk moment kunt starten. Je hoeft geen weken of maanden te wachten. De training bestaat uit drie fasen: vermindering van klachten, defusie (afstand creëren tot gedachten) en het vinden van (nieuwe) energie en betekenis in je leven. Onze burn-out coaches geven de training vanuit ons hoofdkantoor, Villa Keizerstoren op de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum live Online. Ook geven onze burn-out coaches de training op locatie in Nederland. Kijk hieronder in onze Online-agenda voor meer informatie en wanneer je kunt aansluiten bij een Online Training. Voor een Burn-out Preventie Training bij jou in de buurt kun je de pagina van jouw stad raadplegen.

Een jonge man rijdt op een scooter met een jonge vrouw achterop

Hulp bij burn-out? Maak een afspraak met de LeefstijlBeter® burn-out coach, Online of op locatie

Een persoonlijk Burn-out Coachingstraject bij LeefstijlBeter begint met een vrijblijvende kennismaking. De relatie tussen jou en je coach is een belangrijke succesfactor. Bewustwording en gedragsverandering staan centraal. Je gedrag bepaalt in belangrijke mate hoe je je voelt en hoe je denkt. Je gedrag kun je gemakkelijk aanpassen of veranderen. Veel makkelijker dan wat je denkt of voelt. Daardoor ligt een snelle oplossing binnen handbereik. Je burn-out coach helpt je gedragspatronen te veranderen en je krijgt handige tools aangereikt die je direct kunt toepassen. Door praktische oefeningen zorg je ervoor dat je gezonde gewoontes aanleert waardoor je stress-niveau aanzienlijk daalt. Laat ons nu weten of wij je werkgever kunnen inschakelen om een traject te starten.

Onze collega Eva Drager over Stress en Burn-out Preventie Training

Als je bang bent om tegen een burn-out aan te lopen is het noodzaak om er nu iets mee te doen. Wacht niet te lang met hulp vragen. Leg het bij je baas neer of – als je daar moeite mee hebt – neem contact op met ons. Wij kunnen je helpen en je werkgever betrekken. Zorg ervoor dat je niet burn-out raakt, want dat wil je absoluut niet. Neem contact met ons op en wij regelen alles voor je, ook met je werkgever. En we zorgen ervoor dat je stress niveau direct gaat afnemen, zodat je uit de gevarenzone kunt stappen. Het mooie aan onze training is dat je direct kunt starten in een lopende groep, Online of bij jou in de buurt. Superhandig!

Eva Drager, burn-out coach en ontwikkelaar Stress en Burn-out Preventie Training

Neem contact op

LeefstijlBeter maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out preventie, mindfulness en veerkracht training. LeefstijlBeter heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan