Met 2 jaar gratis begeleiding
CooL gli programma van LeefstijlBeter® Bergen op Zoom voor succesvol afvallen

Afvallen met CooL gecombineerde leefstijl interventie bij LeefstijlBeter® Bergen op Zoom


Dame met een gezonde leefstijl die geniet van een gezond broodje

Heb je overgewicht? Wil je afvallen? Dan krijg je gratis coaching bij LeefstijlBeter® uit je basisverzekering.

CooL is een erkend gli leefstijl programma voor volwassen die willen afvallen. Je krijgt daarbij hulp van je eigen CooL leefstijlcoach van LeefstijlBeter. Het CooL programma van LeefstijlBeter Bergen op Zoom wordt vergoed uit je basisverzekering als je overgewicht hebt en daardoor kost het je niets (zie hieronder). En het gaat ook niet ten koste van je eigen risico. Met de gecombineerde leefstijl interventie CooL wordt je 24 maanden lang gratis begeleid door je eigen leefstijlcoach. Daarom kun je ook echt afvallen. LeefstijlBeter geeft het CooL programma op verschillende locaties in Nederland. Ontdek hieronder of het CooL programma ook in Bergen op Zoom van start gaat of dat je terecht kunt op een andere locatie.


Jongen met een goede leefstijl die wil afvallen met het CooL programma

Wanneer kom je in aanmerking voor het gratis CooL programma bij LeefstijlBeter® Bergen op Zoom?

Het CooL programma is ontwikkeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. Je komt in twee gevallen in aanmerking voor vergoeding. 1. Als je overgewicht hebt (BMI tussen 25 en 30) én een verhoogd risico op (chronische) ziektes, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. 2. Als je ernstig overgewicht hebt (BMI hoger dan 30). Wat moet je doen? Neem eerst contact op met LeefstijlBeter. Vraag daarna je huisarts om een verwijsbrief voor de CooL gecombineerde leefstijl interventie. Je krijgt van ons 24 maanden gratis begeleiding door onze CooL leefstijlcoach. LeefstijlBeter Bergen op Zoom helpt je graag om af te vallen, zodat jij je fitter, gezonder en gelukkiger voelt.


Wanneer gaat het CooL gli afvallen programma van start in Bergen op Zoom?

Met het CooL programma wordt je 24 maanden lang gratis begeleid. Je komt 16 keer samen in een groep van maximaal 15 mensen en je krijgt tussendoor steeds gesprekken met je eigen CooL leefstijlcoach. Je krijgt voedingsadvies en hulp bij bewegen, ontspannen en het hanteren van stress. Je leert hoe je ongezond gedrag kunt veranderen in gezonde gewoonten. Op dit moment hebben we nog geen startdatum voor de CooL gecombineerde leefstijl interventie in Bergen op Zoom. We zijn nog bezig met het organiseren van het CooL programma in Bergen op Zoom. CooL is wel op andere locaties van LeefstijlBeter beschikbaar. Neem nu contact met ons op om te ontdekken waar we het CooL afvallen programma nu al geven.


Advies of meer info over gratis coaching bij afvallen (CooL) LeefstijlBeter® Bergen op Zoom

Heb je een BMI hoger dan 30 óf hoger dan 25 met een verhoogd risico op chronische ziektes, zoals diabetes, dan kom je in aanmerking voor het CooL afvallen programma van LeefstijlBeter. De startdatum van het CooL afvallen programma in Bergen op Zoom is nog niet vastgesteld. Je kunt al wel op onze andere locaties terecht. Als je het CooL programma in Bergen op Zoom wilt doen meld je dan vast aan. Als je wilt weten waar je CooL kunt doen stuur me dan een e-mail of bel met mij. ik help je graag.

Hartelijke groet,
Anneke van LeefstijlBeter

Neem contact op
  • Online
  • Bergen op Zoom
  • 0610379157
Hulp nodig?
Kies je locatie