leefstijlcoach

Cool Steps, het betere leefstijlprogramma bij LeefstijlBeter Hilversum

Succesvol afvallen voor iedereen, ongeacht je BMI en zonder verwijzing

afvallen cool gli programma

Heb je overgewicht? Wil je afvallen? Volg dan het online Cool Steps programma bij LeefstijlBeter Hilversum

Het standaard CooL programma heeft flinke nadelen.
– Niet iedereen in Hilversum komt in aanmerking voor dit CooL programma;
– Je moet een lange adem hebben, het standaard CooL programma duurt 2 jaar;
– Meer dan de helft van de deelnemers stopt voortijdig;
– Deelnemers die het wel afronden zijn na 2 jaar slechts 3 kilo afgevallen.

Er is een manier om sneller en slimmer af te vallen. Met een online programma voor iedereen van 18 jaar en ouder: Cool Steps. LeefstijlBeter Hilversum heeft onderzocht waarom het vaak niet lukt om af te vallen. Wat blijkt? Wilskracht speelt daarbij een centrale rol. Je begint vol goede moed, maar hebt te weinig wilskracht om door te zetten. Herken je dat? Volg dan het Cool Steps programma met 6 uur training en 4 uur persoonlijke coaching bij LeefstijlBeter Hilversum om je wilskracht te versterken. Zo werk je aan een blijvend resultaat.

afvallen leefstijl cool programma

Cool Steps-training bij LeefstijlBeter Hilversum

Het complete Cool Steps programma van LeefstijlBeter Hilversum bestaat uit een online training van vier wekelijkse live bijeenkomsten van 1,5 uur. En 4 uur persoonlijke coaching met een leefstijlcoach. Dit doen we in de Cool Steps-training:

1. Je leert elkaar kennen en stelt het doel dat je wilt bereiken vast.

2. Je leert wat wilskracht is en waarom het belangrijk is. We gaan in op psychologische en neurologische aspecten van wilskracht. We bekijken wilskrachtige prestaties en hun impact op het bereiken van doelen.

3. Je reflecteert op jezelf om persoonlijke obstakels en valkuilen te identificeren die wilskracht negatief beïnvloeden. We delen ervaringen om inzicht te krijgen in gemeenschappelijke obstakels.

4. We bespreken verschillende strategieën en technieken om wilskracht te vergroten. Je leert hoe je kunt omgaan met verleiding, hoe je positieve bekrachtiging inzet en hoe je ondersteunende routines kunt creëren.

5. We onderzoeken het belang van zelfbeheersing en discipline in het versterken van wilskracht. We doen praktische oefeningen en activiteiten om zelfbeheersing te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld uitgestelde beloning.

6. Je stelt een actieplan op om wilskracht toe te passen in specifieke situaties. Je oefent met wilskrachtige gedragingen en het overwinnen van uitdagingen.

7. Aan het einde van de training reflecteren we gezamenlijk op wat we hebben geleerd. We bespreken van de voortgang van onze individuele doelen en hoe onze wilskracht is versterkt. Ook krijg je tips voor verdere ontwikkeling van je wilskracht.

leefstijlcoaching

Cool Steps-coaching bij LeefstijlBeter Hilversum

Het complete Cool Steps programma bij LeefstijlBeter Hilversum bestaat dus uit een online training én vier individuele coachingssessies. In de coaching besteden we veel aandacht aan jouw persoonlijke uitdagingen inzake wilskracht. Waarom lukt het je maar niet om je goede voornemens uit te voeren en een betere leefstijl te integreren in je dagelijks leven. De kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan in de training, gebruik je in de coaching om je wilskracht optimaal in te zetten om af te vallen en een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Je plant de vier sessies samen met je coach in. Zo kun je in alle vrijheid en vanuit je eigen huis afvallen met het complete online programma Cool Steps van LeefstijlBeter. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan vrijblijvend in via het formulier en ontvang de startdata van de eerstvolgende trainingen en alle praktische informatie.

Het resultaat van Cool Steps van LeefstijlBeter Hilversum

Je leert met het Cool Steps programma kernvaardigheden die je helpen af te vallen en die bijdragen aan een betere leefstijl. Het gaat er vooral om dat je de dingen die jij je voorneemt (zoals afvallen en een gezondere leefstijl) ook echt kunt waarmaken.

1. Je weet wat wilskracht is, waarom het belangrijk is en hoe het van invloed is op het bereiken van doelen en hoe je het kunt sturen;

2. Je kunt je persoonlijke obstakels en valkuilen herkennen die wilskracht kunnen belemmeren;

3. Je hebt verschillende strategieën en technieken geleerd om je wilskracht te vergroten en effectiever je doel van afvallen na te streven;

4. Je hebt zelfbeheersing en discipline om verleidingen te weerstaan ontwikkeld en je kunt je gedrag afstemmen op je doel van afvallen;

5. Je hebt geleerd stresssignalen te herkennen en enkele effectieve manieren om met stress om te gaan ontwikkeld, zodat je je wilskracht kunt behouden, zelfs onder druk;

6. Je hebt geleerd hoe je je gedrag kunt aanpassen om je doel van afvallen te bereiken en om belemmerende gewoonten te doorbreken;

7. Je hebt ontdekt hoe je een omgeving kunt creëren die je ondersteunt bij het behalen van je doel om af te vallen en die je wilskracht stimuleert.

Voor wie is het Cool Steps programma van LeefstijlBeter Hilversum?

Wil je graag afvallen op een krachtige manier door het versterken van je wilskracht? Wil je graag je doel van afvallen bereiken, maar lukt het je niet. Val je steeds weer terug in niet-adequaat gedrag en kun je je vinger er niet op leggen waarom je steeds maar niet bereikt wat je eigenlijk wel wilt? Wil je er een betere leefstijl op na houden, zodat je in de toekomst een (in alle opzichten) lichter leven kunt leiden? Volg dan het online Cool Steps programma inclusief persoonlijke coaching bij LeefstijlBeter Hilversum.

Doe de online Cool Steps-training met 4 uur coaching bij LeefstijlBeter Hilversum voor 495

Het Cool Steps-programma bij LeefstijlBeter Hilversum kost je 495.

Tip: overweeg je werkgever te betrekken. Werkgevers hebben baat bij de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers. Het Cool Steps programma versterkt je wilskracht. Het helpt je niet alleen met afvallen, maar ook met het bereiken van andere doelen. Ook in je werk. Dus dat is mooi meegenomen. Als je werkgever betaalt, rekenen wij een werkgeverstarief van 550 exclusief btw.

Praktische informatie over het Cool Steps programma van LeefstijlBeter Hilversum

Online
Zowel de training als de coaching vinden volledig online plaats. Je hoeft daarvoor geen speciale apparatuur te hebben. Een desktop computer of een laptop met WiFi is voldoende. De training vindt plaats op een vaste doordeweekse avond, vier weken achter elkaar. De coachingssessies stem je af met je coach.

Coach
Tijdens het hele Cool Steps programma werk je samen met je eigen Cool Steps leefstijlcoach. Dus degene met wie je de training doet is tevens degene door wie je wordt gecoacht. Doordat jullie elkaar regelmatig zien en door het persoonlijke contact, voel je je als snel veilig en ontstaat er voldoende vertrouwen om alles uit het programma te halen wat erin zit.

Groepsgrootte
De groepen voor de Cool Steps-training bij LeefstijlBeter Hilversum bestaan uit maximaal 11 deelnemers. De coachingssessies zijn altijd individueel en plan je in met je coach.

Inschrijven
Schrijf je vrijblijvend in via het digitale formulier onderaan deze pagina. Je ontvangt dan alle praktische info en een factuur. Je inschrijving is pas definitief nadat je de factuur hebt betaald.

Op welke locatie kun je het Cool Steps programma volgen?

Zowel de training als de coachingssessies vinden online plaats via Zoom. Je ontvangt van ons van tevoren heldere instructies over het gebruik van Zoom.

Wat kost het volledige Cool Steps programma?

Het Cool Steps programma van LeefstijlBeter is volledig online te volgen en bestaat uit een training van 6 uur en 4 uur persoonlijke coaching. In totaal krijg je dus 10 uur persoonlijke begeleiding. De kosten hiervoor bedragen 495.

Tip: laat je werkgever betalen. Wij rekenen een werkgeverstarief van 550 exclusief btw.

Voor wie is het Cool Steps programma van LeefstijlBeter?

Wil je graag je persoonlijke effectiviteit vergroten? Wil je graag doelen bereiken, maar lukt het je niet. Val je steeds weer terug in niet-adequaat gedrag en kun je je vinger er niet op leggen waarom je steeds maar niet bereikt wat je eigenlijk wel wilt? En vooral, wil je afvallen en een betere leefstijl? Volg dan de online Cool Steps-training met persoonlijke coaching bij LeefstijlBeter.

Schrijf je hier in voor het Cool Steps programma van LeefstijlBeter Hilversum en kies je startdatum

Volg het Cool Steps programma inclusief persoonlijke coaching bij LeefstijlBeter Hilversum. Je schrijft je eenvoudig in door het invullen van het formulier. Je deelname is dan nog niet definitief. Je ontvangt van ons via e-mail de startdata van de komende Cool Steps-trainingen en andere praktische informatie. Geef eenvoudig aan wanneer je wilt starten. Na betaling van je factuur is je inschrijving definitief en kun je uitzien naar een gezonder en lichter leven.

"*" geeft vereiste velden aan