Hoe gaat StressWise® om met de coronacrisis?

Wij houden je hier op de hoogte

Coronacrisis in Nederland

Nederland is op 15 december voor de tweede keer in een lockdown gegaan. Wat betekent dit voor de dienstverlening van StressWise? Individuele sessies (zoals therapie en individuele training) en sessies met twee personen (zoals relatietherapie en maatjes training) kunnen gewoon doorgang vinden onder de maatregelen die al van kracht waren. Wij houden ons aan de 1,5 meter afstandsegel, er is ruime gelegenheid om je handen te wassen en deurklinken en ander materiaal wordt regelmatig gereinigd. Wij zorgen ervoor dat onze psychologen, therapeuten, coaches en trainers veilig kunnen blijven werken, zodat jij met een gerust hart onze locaties kunt blijven bezoeken, alleen of met je partner/maatje. Groepstrainingen en lessen van onze Academy vinden ONLINE plaats tot na de lockdown. Voor deelname aan de ONLINE bijeenkomsten, sessies en lessen heb je alleen een computer, smartphone of tablet en een goede internetverbinding nodig. Als je vragen hebt hierover kun je terecht bij onze Servicedesk, op werkdagen geopend tussen 9 en 17 uur.

Online

We leven in onzekere tijden. Hoe lang hou je onzekerheid vol en wanneer wordt je angstig? StressWise kan helpen. Ook online. Gewoon vanuit je eigen huis. Wij kunnen je onzekerheid en angst verzachten. Ook als je last hebt van depressieve gevoelens en piekergedachten kunnen we je direct helpen. Wij weten als geen ander hoe je vast kunt komen te zitten in angst. Angst verlamt en kan wanhopig maken. Bel of mail ons.

Wij kunnen direct met je aan de slag om voor jou het leven lichter te maken in deze barre tijden. Op de pagina behandeling leggen we kort uit hoe online therapie werkt. Je hebt hiervoor alleen een smartphone, tablet of computer met een stabiele internetverbinding nodig. Vraag onze Servicedesk om meer informatie over online:

 • Online (ACT) Therapie
 • Online Relatietherapie,
 • Online Mindfulness Training
 • Online Begeleid Afvallen
 • Online Leefstijl Coaching

StressWise® neemt deze maatregelen

StressWise volgt het nieuws rondom het coronavirus nauwlettend. We volgen de adviezen van de overheid direct op. Hieronder houden we jou op de hoogte van het laatste nieuws en de maatregelen die we treffen. Nederland is vanaf 15 december in een volledige lockdown die zeker tot 19 januari 2021 duurt. Gedurende deze periode gaan groepstrainingen die reeds waren gestart op een van onze locaties en de lessen van onze Academy ONLINE. Wij hebben een ONLINE faciliteit waarbij interactie tussen alle deelnemers heel goed werkt. Alle individuele sessies (therapie, coaching en training), maatjes-trainingen en relatietherapie kunnen gewoon doorgaan op onze locaties. We vragen iedereen ANDERHALVE METER afstand te houden, GEEN HANDEN te geven en deze zeer regelmatig te WASSEN. Zo zorgen we er samen voor dat we veilig aan onze missie kunnen blijven werken en een waardevolle bijdrage leveren aan een beheersbare verspreiding van het virus in Nederland.


Wat kun jij, als cliënt doen?

We vragen iedereen om verstandig om te gaan met de dreiging van het virus. Niet in de angst te schieten en verstandig te handelen. Als je ziek bent of (lichte) ziekteverschijnselen hebt bel dan met je psycholoog, therapeut of trainer om te bespreken wat je het beste kunt doen. Voor de hand ligt dat je thuis blijft en het traject ONLINE volgt. Als je zelf NIET ZIEK bent én GEEN huisgenoot hebt die koorts heeft en graag naar onze praktijk komt, vragen wij je:

 • Goed en regelmatig je handen te wassen
 • Eventueel desinfecterende gel te gebruiken
 • Te hoesten en te niezen in de binnenkant van je elleboog
 • Papieren zakdoekjes te gebruiken
 • Zo min mogelijk je gezicht aan te raken
 • Geen handen te geven
 • Anderhalve meter afstand te houden

De mensen van StressWise zorgen ervoor dat je in een schone prettige ruimte terecht komt, zodat niets een succesvolle therapie- of trainingssessie in de weg staat.


Samen solidair

StressWise staat voor verbinding. Het is één van onze kernwaarden. Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep gekregen, maar samen kunnen we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk besmettingen plaatsvinden en dat de druk op de ziekenhuizen en het zorgpersoneel beheersbaar blijft. Als we er samen voor zorgen dat we de huidige beperkingen in acht houden, kunnen wij onverminderd en met evenveel enthousiasme doorgaan met het bieden van hulp bij mentale problematiek aan jou. Op maandagavond 16 maart ging Nederland voor de eerste keer in lockdown. Onze premier zei toen: laten we een beetje op elkaar letten. Wij geven hier graag gehoor aan. Zo zorgen we er samen voor dat wij zelf en onze naasten, maar vooral ook de kwetsbaren – onze ouderen en mensen met verminderde weerstand – vrij blijven van het coronavirus.

Gratis ACT e-book
Ontvang het gratis e-book ACT in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.

Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Neem contact op met onze Servicedesk

Voor direct advies, aanmelden of al je vragen kun je tijdens kantooruren met ons bellen of ‘WhatsAppen’ . StressWise biedt voor iedereen gratis en vrijblijvend advies en een gratis kennismakingsgesprek, ONLINE of in onze praktijk. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Wij weten dat de drempel om hulp te zoeken hoog kan zijn. Ruth en Ariel kunnen met je meedenken en de drempel verlagen. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog. Neem nu contact op.

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

 • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
 • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
 • Vergoeding werkgever
 • Vergoeding zorgverzekering
 • Vergoeding StressWise Fonds
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie