Beoordeling 9,1
StressWise® Slaapcoaching Amsterdam Centrum

Hulp bij slaapproblemen bij StressWise Amsterdam Centrum (ook online)

Vacature leefstijlcoach/mindfulness trainer Amsterdam Goede leefstijlcoach of mindfulness trainer? Reageer op onze vacature

Hulp bij slaapproblemen? Ontvang een gratis online adviesgesprek

StressWise Hulp bij Slaapproblemen is op zoek naar een collega leefstijlcoach of mindfulness trainer voor onze locatie Amsterdam Centrum. Een goede coach/trainer die het beste in onze cliënten in Amsterdam Centrum naar boven kan halen en de missie, visie en kernwaarden van StressWise deelt. Liefst geregistreerd bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches BLCN en/of de beroepsvereniging voor mindfulness trainers VMBN. Neem nu contact op met onze Servicedesk als je deel wilt uitmaken van ons groeiende team van leefstijlcoaches en mindfulness trainers.

De slaapcoach bij StressWise Amsterdam Centrum biedt je hulp bij jouw slaapproblemen en slapeloosheid. Onze hulp bij slaapproblemen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de ervaringen van vele mensen die worstelen met slaapproblemen. De slaapcoach van StressWise Amsterdam Centrum helpt je bij positieve gedragsverandering en leert je anders om te gaan met slapeloosheid en slaapproblemen. Met slaapcoaching en slaaptraining. Meld je aan voor een gratis online adviesgesprek.

  • StressWise Hulp bij Slaapproblemen Amsterdam Centrum opent binnenkort. Je kunt al wel terecht voor online begeleiding van een slaapcoach of onze collega’s in Hilversum bezoeken.

Los je slaapproblemen op met StressWise® Amsterdam Centrum

Gelukkig wordt het belang van goed slapen steeds meer erkend. Slaap is het fundament van een goede gezondheid. Zonder voldoende en /of goede slaap ga je vanzelf minder goed functioneren. Het heeft effect op je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Heb je slaapproblemen? Wil je je leefstijl aanpassen? Begin dan nu met het aanpakken van je slaap. Als je goed slaapt, snoep je automatisch minder en maak je makkelijker de keuze om te gaan bewegen. Ook ontspan je je beter en kun je beter met stress omgaan. StressWise heeft alles in huis om je op weg te helpen met beter slapen zodat je je lichter, fitter en gezonder te voelt.


Stap Voor Stap Beter Slapen

Als mens ben je een ‘geboren slaper’. En toch heeft een op de twee volwassenen wel eens last van slapeloosheid. Vaak is dit van korte duur: je hebt een of meerdere nachten moeite met inslapen en/of doorslapen. Ongeveer 6 tot 10% van de volwassenen leidt echter aan chronische slapeloosheid. Zij slapen minimaal 3 dagen per week moeilijk in, slapen niet de hele nacht door of worden vroeg wakker. Bij StressWise doe je een training waarin je stap voor stap beter gaat slapen, met zes wekelijkse sessies en twee terugkom momenten om ervoor te zorgen dat je nieuwe gezonde gewoonte blijvend is. Je kunt het programma in een groep, individueel of samen met je partner of vriend(in) doen.


Meld je aan voor onze Beter Slapen training

Slapeloosheid is een groeiend probleem. Onze ‘snelle’ wijze van leven, sociale media en een 24-uurs economie zijn daar debet aan. Een slaapprobleem is niet aan te pakken door een wonderpilletje te slikken, rustgevende muziek op te zetten of een magisch kussen te kopen. Om je slaapproblemen echt aan te pakken heb je een integrale leefstijl aanpak nodig. Je kunt hierbij denken aan structuur en regelmaat, een goede slaaproutine, voeding, beweging en vooral voldoende ontspanning. Leren te ontspannen voordat je gaat slapen is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van een goede aanpak. Meld je nu aan voor onze Beter Slapen-training.

8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

StressWise helpt door mensen samen te brengen

We hebben elkaar nodig. We spreken over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten door corona FYSIEK AFSTAND houden en juist SOCIAAL NABIJ zijn. StressWise is nabij en helpt je bij slapeloosheid en slaapproblemen. Niet met een gemakkelijke oplossing (want die bestaat niet), maar met bewustwording, acceptatie en verandering. Je staat er niet meer alleen voor. Onze slaapcoaches helpen je met liefde, warmte en plezier om jouw leven te verlichten.

Harrie Kolsteeg, directeur en founder


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan een gratis adviesgesprek bij de slaapcoach van StressWise® Amsterdam Centrum

In een adviesgesprek onderzoek je samen met je slaapcoach wat je nodig hebt en of we je kunnen helpen bij je slaapproblemen. Dat kan eenvoudig telefonisch. Slaaptraining en coaching bij StressWise Amsterdam Centrum kun je online doen. Gewoon vanuit je eigen huis.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Berber of Lars van de Servicedesk van StressWise Slaapcoaching. Wij weten wat het betekent om te worstelen, met slapeloosheid, slaapproblemen, vermoeidheid en je gezondheid. Ruth, Berber en Lars kunnen met je meedenken. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog van Amsterdam Centrum.

Neem contact op
Hulp nodig?
Kies je locatie