slaapcoaching slaapproblemen

LeefstijlBeter® Slaapcoaching Spijkenisse

Hulp bij slaapproblemen bij LeefstijlBeter (ook online)

Stoicisme cursus

Hulp bij slaapproblemen? Ontvang een gratis online adviesgesprek

LeefstijlBeter Hulp bij Slaapproblemen is op zoek naar een collega leefstijlcoach of mindfulness trainer voor onze locatie Spijkenisse. Een goede coach/trainer die het beste in onze cliënten in Spijkenisse naar boven kan halen en de missie, visie en kernwaarden van LeefstijlBeter deelt. Liefst geregistreerd bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches BLCN en/of de beroepsvereniging voor mindfulness trainers VMBN. Neem nu contact op met onze Servicedesk als je deel wilt uitmaken van ons groeiende team van leefstijlcoaches en mindfulness trainers.

De slaapcoach bij LeefstijlBeter Spijkenisse biedt je hulp bij jouw slaapproblemen en slapeloosheid. Onze hulp bij slaapproblemen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de ervaringen van vele mensen die worstelen met slaapproblemen. De slaapcoach van LeefstijlBeter Spijkenisse helpt je bij positieve gedragsverandering en leert je anders om te gaan met slapeloosheid en slaapproblemen. Met slaapcoaching en slaaptraining. Meld je aan voor een gratis online adviesgesprek.

  • LeefstijlBeter Hulp bij Slaapproblemen Spijkenisse opent binnenkort. Je kunt al wel terecht voor online begeleiding van een slaapcoach.
Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

Los je slaapproblemen op met LeefstijlBeter® Spijkenisse

Gelukkig wordt het belang van goed slapen steeds meer erkend. Slaap is het fundament van een goede gezondheid. Zonder voldoende en /of goede slaap ga je vanzelf minder goed functioneren. Het heeft effect op je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Heb je slaapproblemen? Wil je je leefstijl aanpassen? Begin dan nu met het aanpakken van je slaap. Als je goed slaapt, snoep je automatisch minder en maak je makkelijker de keuze om te gaan bewegen. Ook ontspan je je beter en kun je beter met stress omgaan. LeefstijlBeter heeft alles in huis om je op weg te helpen met beter slapen zodat je je lichter, fitter en gezonder te voelt.

leefstijlcoach

Stap Voor Stap Beter Slapen

Als mens ben je een ‘geboren slaper’. En toch heeft een op de twee volwassenen wel eens last van slapeloosheid. Vaak is dit van korte duur: je hebt een of meerdere nachten moeite met inslapen en/of doorslapen. Ongeveer 6 tot 10% van de volwassenen leidt echter aan chronische slapeloosheid. Zij slapen minimaal 3 dagen per week moeilijk in, slapen niet de hele nacht door of worden vroeg wakker. Bij LeefstijlBeter doe je een training waarin je stap voor stap beter gaat slapen, met zes wekelijkse sessies en twee terugkom momenten om ervoor te zorgen dat je nieuwe gezonde gewoonte blijvend is. Je kunt het programma in een groep, individueel of samen met je partner of vriend(in) doen.

Meld je aan voor onze Beter Slapen training

Slapeloosheid is een groeiend probleem. Onze ‘snelle’ wijze van leven, sociale media en een 24-uurs economie zijn daar debet aan. Een slaapprobleem is niet aan te pakken door een wonderpilletje te slikken, rustgevende muziek op te zetten of een magisch kussen te kopen. Om je slaapproblemen echt aan te pakken heb je een integrale leefstijl aanpak nodig. Je kunt hierbij denken aan structuur en regelmaat, een goede slaaproutine, voeding, beweging en vooral voldoende ontspanning. Leren te ontspannen voordat je gaat slapen is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van een goede aanpak. Meld je nu aan voor onze Beter Slapen-training.

Plan een gratis adviesgesprek bij de slaapcoach van LeefstijlBeter® Spijkenisse

In een adviesgesprek onderzoek je samen met je slaapcoach wat je nodig hebt en of we je kunnen helpen bij je slaapproblemen. Dat kan eenvoudig telefonisch. Slaaptraining en coaching bij LeefstijlBeter Spijkenisse kun je online doen. Gewoon vanuit je eigen huis.

"*" geeft vereiste velden aan