Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

Verbeter je leefstijl bij LeefstijlBeter® Haarlem

Word een betere versie van jezelf met onze BLCN gecertificeerde leefstijlcoaches

leefstijlcoach

Beter bewegen, eten, ontspannen, werken; ontdek de betere versie van jezelf met LeefstijlBeter® Haarlem

Veel Nederlanders hebben overgewicht, slapen slecht, eten te veel en niet altijd even gezond, bewegen te weinig en drinken te veel. Ook in Haarlem. Leefstijl is een term die je (terecht) steeds vaker hoort. Een gezonde leefstijl is urgenter dan ooit. We dromen ervan om voor altijd jong, slank en sterk te blijven. En dat valt zeker in de huidige snelle maatschappij waarin we gaan voor een druk leven, een snelle hap en een zittend bestaan, niet mee. Herken je iets van jezelf in dit beeld? Wacht niet langer en gooi het roer om. Ontdek bij LeefstijlBeter Haarlem hoe jij nieuwe energie, zin en betekenis kunt vinden. Ontdek hoe je een betere leefstijl kunt ontwikkelen.

Stoicisme cursus

LeefstijlBeter® Haarlem is er voor jou, als je gezonder en vitaler wilt leven; ontvang onze nieuwsbrief

LeefstijlBeter.nl is een jonge organisatie, opgericht in 2020. LeefstijlBeter Haarlem onderzoekt met diverse partners welke diensten en producten het verschil kunnen maken voor een gezonder Haarlem. Wij zijn in staat om de betere diensten en producten snel online te zetten en bij jou te brengen via LeefstijlBeter.nl. Ben je geïnteresseerd in diensten en producten rondom gezondheid, vitaliteit, voeding, beweging en een gezonde leefstijl in Haarlem? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We houden je dan geheel vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

Doe nu online leefstijlcoaching met een Goed, Beter of Best plan bij LeefstijlBeter® Haarlem

Meld je aan voor een traject leefstijlcoaching Goed, Beter of Best van 3, 6 of 9 maanden bij een van onze leefstijlcoaches. Ons leefstijl plan bevat online consulten, een leefstijl plan met persoonlijk doelstellingen, voedingsadvies en een persoonlijk voedingsplan, beweegadvies en een persoonlijk beweegplan, advies over stress, slapen en ontspanning, ontspanningsoefeningen, het in kaart brengen van gedragspatronen en werken aan gedragsverandering. Je krijgt dagelijkse ondersteuning via WhatsApp en aan het einde van het leefstijl plan een terugvalpreventieplan.

Vacature leefstijlcoach, vitaliteitscoach, personal trainer in Haarlem en omgeving

LeefstijlBeter is een nieuwe organisatie die Nederland aan een betere leefstijl gaat helpen. Het is onze missie om overgewicht en een ongezonde leefstijl de wereld uit te helpen. Overgewicht is een epidemie die al jaren toeneemt en volgens voorspellingen de komende decennia nog zal toenemen. Als we zo doorgaan, tenminste. We kunnen er wat aan doen door Nederland te helpen met een gezonde leefstijl. Wil jij ons helpen? Heb jij goede ideeën of verleen je een dienst die bijdraagt aan gezondheid of verkoop je een geweldig product? Mail ons dan snel, want wij kunnen alle hulp gebruiken om Nederland LeefstijlBeter te maken.

Waarom een leefstijlcoach?

Veel mensen hebben meer stress en ongezonde gewoontes dan ze willen en zijn vaak moe of te zwaar. Herkenbaar? Een leefstijlcoach helpt om de regie over jouw eigen gezondheid in handen te nemen. Bijvoorbeeld door dingen te verbeteren in je voeding, mate van bewegen, je stressmanagement of de opbouw van je dag. Leefstijlcoaching bij LeefstijlBeter is evidence based oftewel gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer

Voor wie is leefstijlcoaching geschikt?

Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die zich fit wil voelen en (weer) lekker in z’n vel wil zitten, mentaal én fysiek. Voor iedereen die zich futloos voelt, te zwaar is of last heeft van stress is leefstijlcoaching sowieso de beste optie. Door leefstijlcoaching kun je je leefstijl blijvend positief veranderen.

Lees meer

Hoe ziet de begeleiding bij leefstijlcoaching eruit?

De begeleiding van LeefstijlBeter bestaat uit wekelijkse online coachingssessies. Meerdere factoren op gebied van leefstijl komen aan bod: bewegen, voeding en ontspanning. We kijken wat voor jou op dit moment het meest belangrijk is om mee aan de slag te gaan. Tijdens een online intakegesprek brengen we jouw huidige situatie in kaart. Samen formuleren we jouw doelstelling. Tijdens de coachingssessies krijg je informatie, tools en tips om jou te helpen jouw doel te bereiken. Met kleine, haalbare stappen bereik je een groot effect. Het gaat vooral om het aanpassen van jouw gedrag op weg naar een gezondere leefstijl.

Lees meer

 

Maak kennis met LeefstijlBeter® Haarlem

Mail ons als je geïnteresseerd bent in leefstijlcoaching. Als je de betere versie van jezelf wilt zijn. Gezond, fit en vitaal. Als je wilt afvallen en hulp nodig hebt. Of als je zelf leefstijlcoach, vitaliteitscoach of personal trainer bent en bij ons team wilt komen. Of als je op een andere manier kan bijdragen. Kortom, als je contact wilt, mail ons dan via het formulier.

Het LeefstijlBeter Team

"*" geeft vereiste velden aan