leefstijlcoaching

LeefstijlBeter® Leefstijl Coaching Amersfoort

Ontvang begeleiding van je eigen LeefstijlBeter coach

leefstijlcoach

Hulp bij afvallen en gezonder leven in Amersfoort? Doe nu een Leefstijl Coaching Traject

Leefstijl Coaching is coaching gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gericht op het begeleiden van mensen die gezonder willen leven. Onze LeefstijlBeter coach in Amersfoort helpt je bij afvallen en positieve gedragsverandering. Ook leert onze leefstijlcoach je anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Individueel of met een ‘maatje’, op onze locatie in Amersfoort of Online. Onze leefstijlcoaches zijn professionals, lid van beroepsvereniging BLCN. Afvallen en gezond leven is belangrijk, maar ook heel lastig. LeefstijlBeter Amersfoort maakt het je graag makkelijk door wekelijkse begeleiding waarbij je leert gezonde keuzes te maken. Kies voor persoonlijke begeleiding met een van onze Leefstijl Coaching Trajecten: Start, Plus of Totaal (3, 6 of 9 maanden). Ontdek hier hoe je effectief aan je gezondheid kunt werken.

Leefstijl Coaching bij LeefstijlBeter® Amersfoort

Leefstijl Coaching is zeer geschikt als je je fitter en energieker wilt voelen. Ook als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven of als je ongezonde gewoontes, zoals roken en drinken, wilt aanpakken is Leefstijl Coaching een goed idee. Bij LeefstijlBeter Amersfoort leren we je tevens anders om te gaan met stress en hoe je beter kunt ontspannen. Meer ontspanning draagt ook bij aan een positieve gezonde leefstijl. LeefstijlBeter Amersfoort heeft alles in huis om je op weg te helpen om je leefstijl definitief en blijvend te verbeteren, zodat jij je lichter, fitter en gezonder voelt.

Kies uit 3 Leefstijl Coaching trajecten, in Amersfoort of Online

Een gezonde leefstijl betekent meer bewegen, stoppen met roken, minder alcohol, gezonde voeding, voldoende ontspanning en beter slapen. LeefstijlBeter Amersfoort biedt Leefstijl Coaching voor jou op maat met begeleiding van week tot week. We kijken waar het beter kan en gaan daarmee aan de slag. We gaan aan de slag met relevante, voor jou belangrijke zaken. Je kunt kiezen uit individuele begeleiding in 3, 6 of 9 maanden voor een blijvend resultaat. Wil je samen met je partner, collega of vriendin een traject Leefstijl Coaching volgen? Ga dan voor een ‘maatjes-traject’. Maak nu een afspraak om te ontdekken hoe je praktisch en effectief bezig kunt zijn met afvallen en het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Of maak hieronder je keuze voor Leefstijl Coaching Start, Plus of Totaal.

Waarom een leefstijlcoach?

Veel mensen hebben meer stress en ongezonde gewoontes dan ze willen en zijn vaak moe of te zwaar. Herkenbaar? Een leefstijlcoach helpt om de regie over jouw eigen gezondheid in handen te nemen. Bijvoorbeeld door dingen te verbeteren in je voeding, mate van bewegen, je stressmanagement of de opbouw van je dag. Leefstijlcoaching bij LeefstijlBeter is evidence based oftewel gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer

Voor wie is leefstijlcoaching geschikt?

Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die zich fit wil voelen en (weer) lekker in z’n vel wil zitten, mentaal én fysiek. Voor iedereen die zich futloos voelt, te zwaar is of last heeft van stress is leefstijlcoaching sowieso de beste optie. Door leefstijlcoaching kun je je leefstijl blijvend positief veranderen.

Lees meer

Hoe ziet de begeleiding bij leefstijlcoaching eruit?

De begeleiding van LeefstijlBeter bestaat uit coachsessies. Meerdere factoren op gebied van leefstijl komen aan bod: bewegen, voeding en ontspanning. We kijken wat voor jou op dit moment het meest belangrijk is om mee aan de slag te gaan. Tijdens een gratis intakegesprek brengen we jouw huidige situatie in kaart. Samen formuleren we jouw doelstelling. Tijdens de coachsessies krijg je informatie, tools en tips om jou te helpen jouw doel te bereiken. Met kleine, haalbare stappen bereik je een groot effect! Het gaat vooral om het aanpassen van jouw gedrag op weg naar een gezondere leefstijl.

Lees meer

Hoe lang is de begeleiding bij leefstijlcoaching?

Leefstijlcoaches bij LeefstijlBeter bieden 3 verschillende pakketten:

– Het startpakket van 3 maanden met 5 leefstijl consulten en 7 online consulten;
– Het pluspakket van 6 maanden met 9 leefstijl consulten en 11 online consulten;
– Het totaalpakket van 9 maanden met 12 leefstijl consulten en 18 online consulten.

Bekijk pakketten

Advies of meer info over Leefstijl Coaching bij LeefstijlBeter® Amersfoort

De drempel om hulp te zoeken kan best hoog zijn. Het kan lastig zijn om toe te geven dat je het niet alleen kunt. Wij denken graag met je mee. Maak een afspraak voor telefonisch advies of vraag om meer informatie via e-mail. Je staat er niet alleen voor.

Hartelijke groet,

Anneke van LeefstijlBeter

"*" geeft vereiste velden aan