Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

Neem een online abonnement op een betere leefstijl via LeefstijlBeter Groningen Zuid

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam

Word lid
leefstijlcoach

Afvallen en een gezonde leefstijl ontwikkelen is voor veel mensen erg lastig

Waarschijnlijk voor jou ook. Vrijwel iedereen weet wel wat gezond leven inhoudt. Minder eten en snoepen, meer bewegen en meer ontspannen bijvoorbeeld. Maar het is heel lastig om er een gezondere leefstijl op na te houden. Ongezonde gewoontes zijn moeilijk te veranderen. Zeker als je omgeving niet meewerkt. En als je verschillende diëten hebt geprobeerd om af te vallen weet je waarschijnlijk dat een dieet je ook niet gaat helpen. Eerder het tegendeel is waar; achteraf ben je nog zwaarder dan voordat je ermee begon. Door blijvend je (eet)gewoonten te veranderen wordt je slanker, lichter, gezonder en blijer. LeefstijlBeter Groningen Zuid helpt je hierbij. Eenvoudig online met een abonnement.

Word lid

Stoicisme cursus

Het lukt je maar niet je leefstijl te verbeteren, om gezonder te leven en af te vallen

Je hebt van alles geprobeerd, maar je valt telkens weer terug in oude patronen. Je hebt (veel) verschillende diëten gevolgd. Je probeert ‘intermittend fasting’. Je gaat joggen of naar de sportschool. Je neemt je voor om minder te drinken of helemaal te stoppen. Toch val je steeds weer terug en ben je ontevreden over jezelf of misschien zelfs over je leven. Het is nou eenmaal ontzettend moeilijk om een gezonde, betere leefstijl te creëren en nog veel moeilijker om dat op een prettige manier te doen die beklijft. LeefstijlBeter Groningen Zuid wijst je de weg naar een betere leefstijl. Online, met een abonnement, waardoor je een stok achter de deur hebt om eindelijk gezonder te leven.

Word lid

leefstijlcoach

Voor hulp bij afvallen en gezonder leven neem je een abonnement op leefstijlcoaching via LeefstijlBeter Groningen Zuid

Leefstijlcoaching is coaching gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gericht op het begeleiden van mensen die gezonder willen leven. Onze LeefstijlBeter leefstijlcoach in Groningen Zuid helpt je bij afvallen en positieve gedragsverandering. Ook leert onze leefstijlcoach je anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Dat alles kan gewoon online, waar en wanneer het jou uitkomt. Afvallen en gezond leven is belangrijk, maar ook heel lastig. LeefstijlBeter Groningen Zuid maakt het je graag makkelijk door wekelijkse coaching waarbij je leert gezonde keuzes te maken.

Word lid

Jonge man met koptelefoon op werkt ontspannen achter laptop

Voel je fit en energiek met online leefstijlcoaching via LeefstijlBeter Groningen Zuid

Leefstijlcoaching is zeer geschikt als je je fitter en energieker wilt voelen. Ook als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven of als je ongezonde gewoontes, zoals roken en drinken, wilt aanpakken is leefstijlcoaching een goed idee. Bij LeefstijlBeter Groningen Zuid leren we je tevens anders om te gaan met stress en hoe je beter kunt ontspannen. Meer ontspanning draagt ook bij aan een positieve gezonde leefstijl. LeefstijlBeter Groningen Zuid heeft alles in huis om je op weg te helpen om je leefstijl definitief en blijvend te verbeteren, zodat jij je lichter, fitter en gezonder voelt. En wil je vooral afvallen? Ook daarmee helpen we je graag.

Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

Word lid van LeefstijlBeter en maak werk van een gezondere en betere leefstijl

Je abonneert je eenvoudig door het invullen en versturen van het formulier onderaan deze pagina. Je lidmaatschap is daarna nog niet definitief. Je ontvangt van ons via e-mail een uitnodiging voor de eerste sessie en een factuur. (We factureren per maand en je kunt je abonnement op elk moment opzeggen) Na betaling van de factuur ben je lid van de LeefstijlBeter-club en kunnen we samen aan de slag voor een betere leefstijl.

Word lid

Waarom een leefstijlcoach?

Veel mensen hebben meer stress en ongezonde gewoontes dan ze willen en zijn vaak moe of te zwaar. Herkenbaar? Een leefstijlcoach helpt om de regie over jouw eigen gezondheid in handen te nemen. Bijvoorbeeld door dingen te verbeteren in je voeding, mate van bewegen, je stressmanagement of de opbouw van je dag. Leefstijlcoaching bij LeefstijlBeter is evidence based oftewel gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer

Voor wie is leefstijlcoaching geschikt?

Leefstijlcoaching is geschikt voor iedereen die zich fit wil voelen en (weer) lekker in z’n vel wil zitten, mentaal én fysiek. Voor iedereen die zich futloos voelt, te zwaar is of last heeft van stress is leefstijlcoaching sowieso de beste optie. Door leefstijlcoaching kun je je leefstijl blijvend positief veranderen.

Lees meer

Hoe ziet de begeleiding bij leefstijlcoaching eruit?

De begeleiding van LeefstijlBeter bestaat uit wekelijkse online coachingssessies. Meerdere factoren op gebied van leefstijl komen aan bod: bewegen, voeding en ontspanning. We kijken wat voor jou op dit moment het meest belangrijk is om mee aan de slag te gaan. Tijdens een online intakegesprek brengen we jouw huidige situatie in kaart. Samen formuleren we jouw doelstelling. Tijdens de coachingssessies krijg je informatie, tools en tips om jou te helpen jouw doel te bereiken. Met kleine, haalbare stappen bereik je een groot effect. Het gaat vooral om het aanpassen van jouw gedrag op weg naar een gezondere leefstijl.

Lees meer

 

Neem een abonnement op een gezonder en beter leven via LeefstijlBeter Groningen Zuid

Vul het formulier in en verstuur het. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail en een factuur. Na betaling van de factuur ben je lid van de LeefstijlBeter-club en ontvang je elke week online coaching voor een gezonder en beter leven. Ook kun je dan altijd bij ons terecht met al je vragen. Een abonnement kost 36 euro per week, wordt maandelijks gefactureerd en is elk moment opzegbaar.

"*" geeft vereiste velden aan