leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching pakketten bij LeefstijlBeter®

Ontvang begeleiding van je LeefstijlBeter coach in heel Nederland, alleen of met een maatje, op locatie of Online

Neem contact op
leefstijlcoach

Hulp bij afvallen en gezonder leven? Doe nu een Leefstijl Coaching Traject

Leefstijl Coaching is coaching gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en gericht op het begeleiden van mensen die gezonder willen leven. De leefstijlcoach van LeefstijlBeter helpt je bij afvallen en positieve gedragsverandering. Ook leert onze leefstijlcoach je anders om te gaan met verleidingen en gezonde keuzes te maken. Individueel of met een ‘maatje’, op een van onze locaties of Online. De coaches van LeefstijlBeter zijn professionals, lid van beroepsvereniging BLCN. Afvallen en gezond leven is belangrijk, maar ook heel lastig. LeefstijlBeter maakt het je graag makkelijk door wekelijkse begeleiding waarbij je leert gezonde keuzes te maken. Kies voor persoonlijke begeleiding met een van onze Leefstijl Coaching Trajecten: Start, Plus of Totaal (3, 6 of 9 maanden). Ontdek hier hoe je effectief aan je gezondheid kunt werken.

Leefstijl Coaching bij LeefstijlBeter®

Leefstijl Coaching is zeer geschikt als je je fitter en energieker wilt voelen. Ook als je wilt afvallen en op gewicht wilt blijven of als je ongezonde gewoontes, zoals roken en drinken, wilt aanpakken is Leefstijl Coaching een goed idee. Bij LeefstijlBeter leren we je tevens anders om te gaan met stress en hoe je beter kunt ontspannen. Meer ontspanning draagt ook bij aan een positieve gezonde leefstijl. LeefstijlBeter heeft alles in huis om je op weg te helpen om je leefstijl definitief en blijvend te verbeteren, zodat jij je lichter, fitter en gezonder voelt.

Kies uit 3 Leefstijl Coaching trajecten, op een van onze locaties of Online

Een gezonde leefstijl betekent meer bewegen, stoppen met roken, minder alcohol, gezonde voeding, voldoende ontspanning en beter slapen. LeefstijlBeter biedt Leefstijl Coaching voor jou op maat met begeleiding van week tot week. We kijken waar het beter kan en gaan daarmee aan de slag. We gaan aan de slag met relevante, voor jou belangrijke zaken. Je kunt kiezen uit individuele begeleiding in 3, 6 of 9 maanden voor een blijvend resultaat. Wil je samen met je partner, collega of vriendin Leefstijl Coaching volgen? Ga dan voor een ‘maatjes-traject’. Maak nu een afspraak om te ontdekken hoe je praktisch en effectief bezig kunt zijn met afvallen en het ontwikkelen van een gezondere, betere leefstijl. Of maak hieronder je keuze voor Leefstijl Coaching Start, Plus of Totaal.

Neem contact op

LeefstijlBeter heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, waaronder het bekende CooL programma die je vergoed kunt krijgen vanuit de basisverzekering als je (zwaar) overgewicht hebt. LeefstijlBeter. Voor een betere leefstijl.

Neem nu contact met ons op voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.