leefstijlcoaching

Snel een gezonde leefstijl met gratis online training + coaching

Binnenkort beschikbaar. Interesse? Stuur ons een bericht.

Stuur een bericht
leefstijlcoach

Afvallen en een gezonde leefstijl ontwikkelen is voor veel mensen erg lastig

Waarschijnlijk voor jou ook. Vrijwel iedereen weet wel wat gezond leven inhoudt. Minder eten en snoepen, meer bewegen en meer ontspannen bijvoorbeeld. Maar het is heel lastig om er een gezondere leefstijl op na te houden. Ongezonde gewoontes zijn moeilijk te veranderen. Zeker als je omgeving niet meewerkt. En als je verschillende diëten hebt geprobeerd om af te vallen weet je waarschijnlijk dat een dieet je ook niet gaat helpen. Eerder het tegendeel is waar; achteraf ben je nog zwaarder dan voordat je ermee begon. Door blijvend je (eet)gewoonten te veranderen wordt je slanker, lichter, gezonder en blijer. LeefstijlBeter helpt je hierbij. Snel (binnen 2 maanden). Eenvoudig (online). En goedkoop (je start met gratis training en coaching).

Het lukt je maar niet je leefstijl te verbeteren, om gezonder te leven en af te vallen

Je hebt van alles geprobeerd, maar je valt telkens weer terug in oude patronen. Je hebt (veel!) verschillende diëten gevolgd. Je probeert ‘intermittend fasting’. Je gaat joggen of naar de sportschool. Je neemt je voor om te minderen of te stoppen met drinken. Toch val je steeds weer terug en ben je ontevreden over jezelf of misschien zelfs over je leven. Het is nou eenmaal ontzettend moeilijk om een gezonde leefstijl te creëren en nog veel moeilijker om dat op een prettige manier te doen die beklijft. LeefstijlBeter wijst je de weg naar een betere leefstijl. Lees hieronder hoe we dat doen.

Kies uit 3 Leefstijl Coaching trajecten, op een van onze locaties of Online

Een gezonde leefstijl betekent meer bewegen, stoppen met roken, minder alcohol, gezonde voeding, voldoende ontspanning en beter slapen. LeefstijlBeter biedt Leefstijl Coaching voor jou op maat met begeleiding van week tot week. We kijken waar het beter kan en gaan daarmee aan de slag. We gaan aan de slag met relevante, voor jou belangrijke zaken. Je kunt kiezen uit individuele begeleiding in 3, 6 of 9 maanden voor een blijvend resultaat. Wil je samen met je partner, collega of vriendin Leefstijl Coaching volgen? Ga dan voor een ‘maatjes-traject’. Maak nu een afspraak om te ontdekken hoe je praktisch en effectief bezig kunt zijn met afvallen en het ontwikkelen van een gezondere, betere leefstijl. Of maak hieronder je keuze voor Leefstijl Coaching Start, Plus of Totaal.

Neem nu contact op

Bij LeefstijlBeter start je eerst met een gratis online mindfulness training voor bewustwording van je gewoonten en patronen. Tevens krijg je 4 gratis online coachingsessies. Vervolgens krijg je een intake, waarin je besluit of je in zee gaat met de leefstijlcoach. Snel. Eenvoudig. Goedkoop.

Neem nu contact met ons op en start met een gratis traject.

"*" geeft vereiste velden aan