Jonge vrouw zit ontspannen op een comfortabele stoel met laptop op schoot

LeefstijlBeter® Mindfulness Training Spijkenisse

Mindfulness Aandachttraining bij LeefstijlBeter®, met Vergoeding (en Online met Giftbox)

Stoicisme cursus

Je krijgt altijd een vergoeding voor Mindfulness Training bij LeefstijlBeter® Spijkenisse

Meedoen met een Mindfulness Training was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig. Juist nu is het slim om een Mindfulness Training te doen. De onzekerheid die overal heerst maakt dat je stress-niveau stijgt en minder jezelf kunt zijn. Mindfulness Training brengt rust tijdens de corona crisis. Je ontvangt bij LeefstijlBeter Mindfulness Spijkenisse altijd een vergoeding (ook als je verzekering niet vergoedt). Tijdens de corona crisis ontvang je ook nog eens gratis een luxe Giftbox van 80 euro bij Online Mindfulness Training. En we geven een ‘niet goed geld terug-garantie’ op Mindfulness groepstraining.

leefstijlcoach

Doe nu een Mindfulness Training op onze locatie in Spijkenisse (of Online met giftbox)

LeefstijlBeter Spijkenisse geeft de achtweekse bewezen effectieve Mindfulness Training MBSR in een groep of individueel. Ook kun je de Mindfulness Training samen doen: Mindful Maatjes Training. Op onze locatie in Spijkenisse, of Online. Er is dus altijd een setting naar jouw wens. Onze mindfulness trainers zijn categorie 1 professionals, lid van beroepsvereniging VMBN. Je ontvangt gratis het boek Mindfulness Training, geschreven door onze directeur Harrie Kolsteeg. Kijk hieronder in onze agenda voor meer informatie en wanneer je een Mindfulness Training kunt volgen.

Mindfulness Training bij LeefstijlBeter® Spijkenisse

Mindfulness Aandachttraining wordt wel eens gezien als zweverig, maar bij LeefstijlBeter Spijkenisse houden we juist beide benen stevig op de grond. Mindfulness is aandacht voor wat jij ervaart. En wat is er zweverig aan je eigen ervaring? Door je meer bewust te zijn van jezelf en je omgeving, ga je inzien wat je nodig hebt en kun je de juiste (gezonde) keuzes maken. Door mindfulness raak je meer ontspannen en krijg je meer regie over je eigen leven. Je krijgt ruimte om meer jezelf te zijn en je stressniveau daalt gegarandeerd. Doe een training op onze locatie in Spijkenisse of Online, gewoon vanuit je huis.

Onze collega Dorien Agema over Mindfulness Training: juist nu slim

Onze achtweekse Mindfulness Training MBSR wordt voor een groot deel vergoed en je krijgt een niet goed geld terug-garantie. Wat houdt je tegen om een Mindfulness Training bij ons te proberen? Ik heb zelf mogen zien dat mindfulness het leven van onze deelnemers een stuk lichter maakt en dat het echt helpt bij stress, burn-out, depressie, angst en allerlei stress-gerelateerde klachten. We bereiken dezelfde resultaten met onze Online Mindfulness Training, en dat is juist in tijden van corona slim. Voor een goede Mindfulness Training hoef je niet eens meer de deur uit. Mag wel, want mijn collega’s in Spijkenisse zijn gewoon aanwezig op onze locatie. Onze trainingen worden gewaardeerd met een 9,1 en daar zijn we best trots op.

Dorien Agema, mindfulnesstrainer

Kan ik mindfulness training ook online doen?

Jazeker! Door de coronacrisis is er vraag naar online mindfulness training ontstaan. Dat kan bij StressWise individueel, samen met een maatje, maar ook in een groep. Je hebt online contact met de trainer en je groepsleden. We hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis mindfulness training kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer informatie

Kan ik een vergoeding krijgen voor mindfulness?

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor mindfulness training. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Vaak vergoed je zorgverzekeraar wel, en dan hoef je geen eigen risico te betalen. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Neem contact op

Waarom geven jullie een laagste prijsgarantie?

StressWise geeft op mindfulness groepstraining een ‘laagste prijsgarantie’. Dat doen wij, omdat we zo veel mogelijk mensen willen laten profiteren van de voordelen van mindfulness: meer rust en ontspanning, minder strijd en stress in je hoofd en je lichaam. Tegelijkertijd behoort de kwaliteit van onze trainingen tot de hoogste in Nederland. De mindfulness trainers van StressWise zijn allen erkend door de beroepsvereniging van mindfulness trainers VMBN in de hoogste categorie (categorie 1). En onze deelnemers geven ons een gemiddeld cijfer 9 (onafhankelijke beoordeling door Kiyoh). Je bent in goede handen.

Lees hier meer over onze unieke garanties

Maak kennis met Mindfulness Training bij LeefstijlBeter® Spijkenisse

Bel, mail of WhatsApp met een van ons. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Wij kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met een van onze mindfulness trainers in Spijkenisse. Vul het formulier in of bel ons.

"*" geeft vereiste velden aan