Mindfulness Aandachttraining bij LeefstijlBeter

Mindfulness Training met vergoeding in heel Nederland, op locatie of Online

Je krijgt altijd een vergoeding voor (Online) Mindfulness Training bij LeefstijlBeter®

Meedoen met een Mindfulness Training was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig. Juist nu is het slim om een Mindfulness Training te doen. De onzekerheid die overal heerst maakt dat je stress-niveau stijgt en minder jezelf kunt zijn. Mindfulness Training brengt rust tijdens de corona crisis. Je ontvangt bij LeefstijlBeter altijd een vergoeding (ook als je verzekering niet vergoedt). Tijdens de corona crisis ontvang je ook nog eens gratis een luxe Giftbox van 80 euro bij Online Mindfulness Training. En we geven een ‘niet goed geld terug-garantie’ op Mindfulness groepstraining.

leefstijlcoach

Doe een Mindfulness Training bij LeefstijlBeter® Online of op een locatie bij jou in de buurt

LeefstijlBeter geeft de achtweekse bewezen effectieve Mindfulness Training MBSR in een groep of individueel. Ook kun je de Mindfulness Training samen doen: Mindful Maatjes Training. Vanuit ons hoofdkantoor, Villa Keizerstoren op de ‘s-Gravelandseweg 65 in Hilversum, geven onze mindfulness trainers Online trainingen. Ook geven wij op veel locaties in Nederland Mindfulness Training. Onze mindfulness trainers zijn categorie 1 professionals, lid van beroepsvereniging VMBN. Je ontvangt gratis het boek Mindfulness Training, geschreven door onze directeur Harrie Kolsteeg. Kijk hieronder in onze Online-agenda voor meer informatie en wanneer je een Online Mindfulness Training kunt volgen. Voor een Mindfulness Training bij jou in de buurt kun je de pagina van jouw stad raadplegen.

Mindfulness Aandachttraining bij LeefstijlBeter® met beide benen op de grond

Mindfulness Aandachttraining wordt wel eens gezien als zweverig, maar bij LeefstijlBeter houden we juist beide benen stevig op de grond. Mindfulness is aandacht voor wat jij ervaart. En wat is er zweverig aan je eigen ervaring? Door je meer bewust te zijn van jezelf en je omgeving, ga je inzien wat je nodig hebt en kun je de juiste (gezonde) keuzes maken. Door mindfulness raak je meer ontspannen en krijg je meer regie over je eigen leven. Je krijgt ruimte om meer jezelf te zijn en je stressniveau daalt gegarandeerd. Doe een Online Mindfulness Training gewoon vanuit je eigen huis.

Onze collega Dorien Agema over Mindfulness Training: juist nu slim

Onze achtweekse Mindfulness Training MBSR wordt voor een groot deel vergoed en je krijgt een niet goed geld terug-garantie. Wat houdt je tegen om een Mindfulness Training bij ons te proberen? Ik heb zelf mogen zien dat mindfulness het leven van onze deelnemers een stuk lichter maakt en dat het echt helpt bij stress, burn-out, depressie, angst en allerlei stress-gerelateerde klachten. We bereiken dezelfde resultaten met onze Online Mindfulness Training, en dat is juist in tijden van corona slim. En voor een goede Mindfulness Training hoef je niet eens meer de deur uit. Onze trainingen worden gewaardeerd met een 9,1 en daar zijn we best trots op.

Dorien Agema, mindfulnesstrainer

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

LeefstijlBeter maakt psychologische hulp toegankelijk door ACT therapie, relatietherapie, burn-out preventie, mindfulness en veerkracht training. LeefstijlBeter leefstijlcoaching heeft programma’s voor een gezonde leefstijl, begeleid afvallen en beter slapen. Gemakkelijker, sneller, effectiever.

Neem nu contact op met onze Servicedesk voor advies, een gratis kennismaking of meer informatie.