Doe de officiële 8-weekse mindfulnesstraining online

Voor minder stress en meer rust en ontspanning

Schrijf je in

Online mindfulnesstraining via LeefstijlBeter, is het iets voor jou?

Heb je last van stress en word je hierdoor belemmerd in je werkzaamheden en je dagelijks leven? Heb je moeite om te gaan met veranderingen en/of tegenslag? Heb je het gevoel dat je wordt geleefd en wil je de regie weer terugpakken? Dan ben je niet de enige. We leggen de lat met z’n allen tegenwoordig behoorlijk hoog en de druk om te presteren is flink toegenomen. En dat kan je aardig wat stress opleveren. Wil je minder stress en meer ontspanning ervaren? Wil je lichter en energieker in het leven staan? Doe dan een officiële online mindfulnesstraining via LeefstijlBeter met 100 korting.

leefstijlcoach

Positieve effecten van Mindfulness

Mindfulness is bewezen effectief bij stress, burn-out en allerlei stress-gerelateerde klachten, zoals onrust, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, chronische ziekte, geen nee kunnen zeggen, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben. Doordat je je beter kunt concentreren en beter met uitdagingen en veranderingen leert omgaan is mindfulness ook een vaardigheid die je goed kunt inzetten om effectiever te werken.

Het Mindfulness programma

MBSR of Mindfulness Based Stress Reduction is een wetenschappelijk bewezen effectief programma voor vermindering van stress en beter omgaan met uitdagende situaties en omstandigheden. Je volgt gedurende acht weken elke week een online bijeenkomst van 1,5 uur met de onderstaande thema’s:

  • Herken je automatische patronen
  • Onderzoek obstakels voor minder stress
  • Respecteer je grenzen
  • Leer stress herkennen
  • Leer de juiste keuzes te maken
  • Doorzie je (negatieve) gedachten
  • Mindfulness in je dagelijks leven integreren
  • Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd

Je ontvangt bij inschrijving direct het Mindfulness werkboek met inspiratie en tips en links naar online bestanden en meditaties, zodat je gemakkelijk thuis kunt oefenen.

Wat kost een online mindfulnesstraining via LeefstijlBeter?

Het standaard tarief voor mindfulnesstraining is 495. Als LeefstijlBeter-lid krijg je 100 euro korting, zodat je maar 395 betaalt. Daarvoor krijg je de officiële MBSR mindfulnesstraining met begeleiding van een erkende trainer die is geregistreerd bij de beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers VMBN. De trainer begeleidt je gedurende twee maanden volledig op je weg naar meer zelfacceptatie, rust en ontspanning. Tevens krijg je bij je inschrijving het Mindfulness werkboek thuisgestuurd met links naar online mindfulness oefeningen en bestanden.

Hoe kom ik in aanmerking voor vergoeding voor mindfulnesstraining?

Veel zorgverzekeraars vergoeden mindfulnesstraining vanuit het aanvullend pakket. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar en kan oplopen tot 350. In dat geval betaal je slechts 145 voor een mindfulnesstraining. En als lid van LeefstijlBeter dus maar 45. Daarnaast kun je een beroep doen op je werkgever. Je werkgever heeft baat bij jouw welzijn en is zelfs verplicht om eraan bij te dragen. Het bekostigen van een mindfulnesstraining valt onder ‘goed werkgeverschap’ (Voor werkgevers gelden andere tarieven) Daarnaast heb je als werknemer vaak recht op een opleidingsbudget. Ook deze kun je inzetten voor een mindfulnesstraining. En als je zzp-er of ondernemer bent kun je de kosten voor deze training aftrekken van de belasting.

Neem een abonnement op een gezonder en beter leven

Vul het formulier in en verstuur het. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail en een factuur. Na betaling van de factuur ben je lid van de LeefstijlBeter-club en ontvang je elke week online coaching voor een gezonder en beter leven. Ook kun je dan altijd bij ons terecht met al je vragen. Een abonnement kost 36 euro per week, wordt maandelijks gefactureerd en is elk moment opzegbaar. Als LeefstijlBeter-lid krijg je 100 euro korting op mindfulnesstraining. LeefstijlBeter werkt samen met MindfulnessFabriek en Centrum voor Mindfulness Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan