De missie van LeefstijlBeter®

Word een betere versie van jezelf

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Missie

LeefstijlBeter wil de leefstijl van alle Nederlanders verbeteren. Wij gaan voor een vitaler, gezonder en gelukkiger Nederland. LeefstijlBeter is een platform waarop aanbieders van diensten en producten samenkomen om in heel Nederland onder één sterke en herkenbare naam hun aanbod te plaatsen. Leefstijlbeter zorgt ervoor dat jouw aanbod online makkelijk vindbaar is. Wil jij bijdragen aan onze missie? Laat dan van je horen.

Visie

De visie van LeefstijlBeter.

Kernwaarden

Verbondenheid Wij zijn als mens een onlosmakelijk deel van het grotere geheel. Ook al besef je dat niet, je staat op geen enkele wijze ooit los van anderen en je omgeving. Sta bijvoorbeeld eens stil bij de lucht die je inademt. Van moment tot moment in verbinding met alles en iedereen. Betekenis LeefstijlBeter wil graag deel uitmaken van, en bijdragen aan een warme betrokken samenleving waarbij mensen zich met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen en elkaar stimuleren en inspireren om samen te groeien. Wij willen werken aan een samenleving waarin jij je vrij kunt voelen om te zijn wie je bent.

Kwetsbaarheid Wij tonen onze kwetsbaarheid door te zijn wie we zijn. Onze talenten, onze goede eigenschappen en onze grote daden mogen worden gezien. Maar ook onze zwakheden, onze wanen, onze onhebbelijkheden en onze tekortkomingen mogen we laten zien. Ook wij worstelen met het leven, net als jij. Alleen door kwetsbaar te zijn zul je groeien. Compassie Compassie ligt in het verlengde van empathie. Wij zien het belang van goed voor jezelf zorgen, van welzijn of misschien zelfs geluk. Wij zitten niet tegenover onze cliënten om hen te vertellen wat ze moeten doen. We staan naast jou om samen te onderzoeken wat nodig is en daaraan te werken. Ontwikkeling Alles is altijd in beweging. Wij zijn ons als organisatie en als mens bewust van de ontwikkeling die dat met zich meebrengt. Niet stilstaan, maar meebewegen met de stroom van het leven. Ontwikkeling is continu en procesgericht. Vol in het leven staan en zelf bepalen waar je naartoe gaat.