leefstijlcoaching

Neem een online abonnement op een betere leefstijl

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam

Word lid
leefstijlcoach

Afvallen en een gezonde leefstijl ontwikkelen is voor veel mensen erg lastig

Waarschijnlijk voor jou ook. Vrijwel iedereen weet wel wat gezond leven inhoudt. Minder eten en snoepen, meer bewegen en meer ontspannen bijvoorbeeld. Maar het is heel lastig om er een gezondere leefstijl op na te houden. Ongezonde gewoontes zijn moeilijk te veranderen. Zeker als je omgeving niet meewerkt. En als je verschillende diëten hebt geprobeerd om af te vallen weet je waarschijnlijk dat een dieet je ook niet gaat helpen. Eerder het tegendeel is waar; achteraf ben je nog zwaarder dan voordat je ermee begon. Door blijvend je (eet)gewoonten te veranderen wordt je slanker, lichter, gezonder en blijer. LeefstijlBeter helpt je hierbij. Eenvoudig online met een abonnement.

Word lid

Het lukt je maar niet je leefstijl te verbeteren, om gezonder te leven en af te vallen

Je hebt van alles geprobeerd, maar je valt telkens weer terug in oude patronen. Je hebt (veel) verschillende diëten gevolgd. Je probeert ‘intermittend fasting’. Je gaat joggen of naar de sportschool. Je neemt je voor om minder te drinken of helemaal te stoppen. Toch val je steeds weer terug en ben je ontevreden over jezelf of misschien zelfs over je leven. Het is nou eenmaal ontzettend moeilijk om een gezonde, betere leefstijl te creëren en nog veel moeilijker om dat op een prettige manier te doen die beklijft. LeefstijlBeter wijst je de weg naar een betere leefstijl. Online, met een abonnement, waardoor je een stok achter de deur hebt om eindelijk gezonder te leven.

Word lid

Word lid van LeefstijlBeter en maak werk van een gezondere en betere leefstijl

Je abonneert je eenvoudig door het invullen en versturen van het formulier onderaan deze pagina. Je lidmaatschap is daarna nog niet definitief. Je ontvangt van ons via e-mail een uitnodiging voor de eerste sessie en een factuur. (We factureren per maand en je kunt je abonnement op elk moment opzeggen) Na betaling van de factuur ben je lid van de LeefstijlBeter-club en kunnen we samen aan de slag voor een betere leefstijl.

Word lid

Neem een abonnement op een gezonder en beter leven

Vul het formulier in en verstuur het. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail en een factuur. Na betaling van de factuur ben je lid van de LeefstijlBeter-club en ontvang je elke week online coaching voor een gezonder en beter leven. Ook kun je dan altijd bij ons terecht met al je vragen. Een abonnement kost 36 euro per week, wordt maandelijks gefactureerd en is elk moment opzegbaar.

"*" geeft vereiste velden aan