LeefstijlBeter: hét leefstijl platform voor Nederland

Een betere leefstijl voor een lichter en gelukkiger leven

LeefstijlBeter: hét leefstijl platform voor Nederland

LeefstijlBeter heeft zich een doel gesteld: Nederland aan een ‘betere leefstijl’ helpen. Maar wat is een betere leefstijl? En is die betere leefstijl dan voor iedereen hetzelfde? Wat een betere leefstijl is kun je ontdekken op onze website. Vervolgens kun je je leefstijl verbeteren met onze gratis leefstijl cursus van 52 weken. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, betekent een betere leefstijl niet voor iedereen hetzelfde. Iedereen is anders en heeft iets anders nodig. In onze cursus ontdek je wat jij nodig hebt voor de perfecte leefstijl, de leefstijl die bij jou past.

Leefstijl als dé manier om een gelukkig mens te zijn

LeefstijlBeter is in 2020 opgericht door coach en psycholoog Harrie Kolsteeg met als doel om Nederland aan een betere leefstijl te helpen. Wij zien leefstijl als een breed begrip. Leefstijl is bij ons niet alleen een manier om gezonder en lichter door het leven te gaan, maar ook om een goed mens te zijn die gelukkig kan en mag zijn. En dat is voor iedereen weer anders. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is de uiterst praktische filosofie van het stoïcisme. De stoïcijnen uit de klassieke oudheid hadden als doel het geluk te vinden. Zij ontwikkelde een leefstijl waarbij ze onderscheid maakten tussen dingen waar je als mens invloed op hebt en zaken waarop je geen invloed hebt. Een eerste belangrijke stap voor echte verandering in je leven.

Onze leefstijl cursus is gratis als je iemand meebrengt

Onze online leefstijl cursus van maar liefst 52 weken is onze basis. In de cursus – die op het stoïcisme is gebouwd – ontdek je hoe je wilt leven, welke waarden je wilt nastreven, wat geluk voor jou is en hoe je van belang kunt zijn voor anderen. Het is een hele praktische cursus waarin je elke week aan de slag gaat met nieuwe oefeningen voor een verandering in je leefstijl. Vele facetten van het leven worden hierbij aangeraakt. Vanuit onze missie om Nederland aan een betere leefstijl te helpen, bieden we de cursus gratis aan als je zelf ook nieuwe cursist aanbrengt. En ook deze cursist kan weer gratis deelnemen op deze voorwaarde. Zo hopen we onze missie te volbrengen.

Neem nu contact op met LeefstijlBeter

Wil jij je leven veranderen, gezonder zijn, afvallen, de stress in je leven verminderen, beter met emoties kunnen omgaan, verstandige keuzes leren maken, bewuster en met meer aandacht leven, meer genieten en minder gefrustreerd of boos zijn? Dit zijn zo maar wat zaken waarmee wij je kunnen helpen en die ook in onze leefstijl cursus aan bod komen.

Wij werken graag samen met leefstijl professionals en bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan onze missie: Nederland aan een betere leefstijl te helpen.

Neem contact met ons op: info@leefstijlbeter.nl.