Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

LeefstijlBeter | Beter leven is je beter voelen

Neem contact met ons op
leefstijlcoach

LeefstijlBeter | Beter leven is je beter voelen

LeefstijlBeter is een positief platform voor het verbeteren van je leefstijl. We doen het met z’n allen best goed, maar er kan nog veel verbeterd worden. Denk aan je gezondheid, allereerst. Je bent misschien te zwaar of je beweegt te weinig of allebei. Je drink te veel. Of je slaapt slecht. Je ervaart misschien te veel stress en wilt meer ontspannen. En misschien is je relatie ook wel voor verbetering vatbaar. Je wilt misschien wel meer betekenen voor de wereld en weet (nog) niet hoe. LeefstijlBeter wil je helpen bij het verbeteren van je leefstijl, want beter leven is je beter voelen.

Neem contact met ons op

Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

LeefstijlBeter | Werk met ons samen

LeefstijlBeter is een positief platform voor het verbeteren van de leefstijl van alle Nederlanders. We bieden online cursussen en werken samen met professionals en bedrijven, lokaal en nationaal, die deze missie ondersteunen. Daarbij gaat het vooral om gezondheid, maar ook om andere domeinen die met leefstijl in verband kunnen worden gebracht. Lever jij diensten of producten die onze leefstijl op een positieve manier beïnvloeden? Neem contact op en we gaan een positieve samenwerking aan.

Werk samen met LeefstijlBeter

LeefstijlBeter | Onze partners

LeefstijlBeter is hét leefstijl-platform voor een betere leefstijl. We werken met leefstijl-professionals, maar ook met organisaties en bedrijven die werken aan een betere leefstijl. Zo werken we bijvoorbeeld in het kader van de promotie van mindfulness samen met Centrum voor Mindfulness Nederland en met betrekking tot relatietherapie met RelatietherapieWijzer. Voel je je als ondernemer, bedrijf of organisatie aangetrokken tot LeefstijlBeter? Neem dan contact op en we gaan een positieve samenwerking aan.

Word ook partner van LeefstijlBeter

Jonge vrouw zit op een stapel boeken en schrijft op een laptop computer

LeefstijlBeter | Kernwaarden

LeefstijlBeter is een online platform dat teruggrijpt op de ideeën van de oude Griekse filosoof Plato over een goed leven en een rechtvaardige samenleving. Plato identificeerde vier kardinale deugden: wijsheid (het vermogen om rationele beslissingen te nemen en inzicht te hebben in het leven), moed (het vermogen om vast te houden aan je overtuigingen en juiste handelingen), zelfbeheersing (innerlijke harmonie waarbij het rationele de begeertes controleert) en rechtvaardigheid (de belangrijkste deugd, die voortkomt uit de harmonieuze samenwerking van wijsheid, moed en zelfbeheersing). Deze deugden zorgen ervoor dat je niet alleen als persoon een rechtvaardig en harmonieus leven kunt leiden, maar ook bijdraagt aan een harmonische samenleving.

Neem contact met ons op

LeefstijlBeter | Een positief platform

LeefstijlBeter is het online platform over een betere leefstijl van gezondheidspsycholoog Harrie Kolsteeg. Harrie heeft zich gespecialiseerd in stress management en mindfulness en heeft een passie voor stoïcisme. Hij is de oprichter van StressWise Psychologen en het Relatietherapeuten Register Nederland. Harrie is auteur van de bestseller Mindfulnesstraining Werkboek en werkt op dit moment aan zijn boek: Getting Stress Done. Het is zijn missie om jouw gids te zijn bij ‘leven zonder stress’. (Of met minimale stress, want stress is op zichzelf niet slecht, maar juist van levensbelang) Daarom maakt hij een betere leefstijl toegankelijk voor een breed publiek en laat hij graag zien dat gelukkig zijn geen illusie hoeft te zijn.

Wil jij een betere leefstijl? Of ben je een leefstijl-professional of ondernemer en wil je bijdragen aan een betere leefstijl voor Nederland? Neem contact op.

Neem contact met ons op

LeefstijlBeter helpt je op weg naar een betere leefstijl

Heb je vragen over een betere leefstijl en/of hoe wij je met een betere leefstijl kunnen helpen? Stel je vraag via het formulier. Wij zijn heel blij met alle vragen die we krijgen en maken daar weer leuke artikelen van. Dus neem gerust contact op.

"*" geeft vereiste velden aan