Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

LeefstijlBeter | Beter leven is je beter voelen

Neem contact met ons op
leefstijlcoach

LeefstijlBeter | Beter leven is je beter voelen

LeefstijlBeter is een positief platform voor het verbeteren van je leefstijl. We doen het met z’n allen best goed, maar er kan nog best wat verbeterd worden. Denk aan je gezondheid. Je bent misschien te zwaar of je beweegt te weinig (of allebei). Of je slaapt slecht. Je ervaart misschien te veel stress en wilt meer ontspannen. Misschien is je relatie voor verbetering vatbaar. Je wilt misschien wel meer betekenen voor de wereld en weet (nog) niet hoe. LeefstijlBeter wil je inspireren tot een betere leefstijl. Dat is onze missie.

Neem contact met ons op

Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

LeefstijlBeter | Werk met ons samen

LeefstijlBeter is een positief platform voor het verbeteren van de leefstijl van alle Nederlanders. We bieden online cursussen en werken samen met professionals en bedrijven, lokaal en landelijk, die deze missie ondersteunen. Daarbij gaat het vooral om gezondheid, maar ook om andere leefstijl domeinen. Lever jij diensten of producten die onze leefstijl op een positieve manier beïnvloeden? Neem contact op en we gaan een positieve samenwerking aan.

Werk samen met LeefstijlBeter

LeefstijlBeter | Word onze partner

LeefstijlBeter is hét leefstijl-platform voor een betere leefstijl. We werken met leefstijl-professionals, maar ook met organisaties en bedrijven die werken aan een betere leefstijl. Zo werken we bijvoorbeeld in het kader van de promotie van mindfulness samen met Centrum voor Mindfulness Nederland en met betrekking tot relatietherapie met RelatietherapieWijzer. Voel je je als ondernemer, bedrijf of organisatie aangetrokken tot LeefstijlBeter? Neem dan contact op en we gaan een positieve samenwerking aan.

Word partner van LeefstijlBeter

Jonge vrouw zit op een stapel boeken en schrijft op een laptop computer

LeefstijlBeter | Visie

LeefstijlBeter is een leefstijl-platform dat teruggrijpt op de ideeën van de oude stoicijnen. Eén van de kernconcepten van het stoïcisme is het onderscheid tussen dat waar je macht over hebt en datgene wat buiten je macht ligt. Het eerste kun je verbeteren, het tweede zou je moeten aanvaarden. De stoïcijnen hadden een prachtige visie op een goed leven en een rechtvaardige samenleving. Zij identificeerden vier kardinale deugden: wijsheid (het vermogen om rationele beslissingen te nemen en inzicht te hebben in het leven), moed (het vermogen om vast te houden aan je overtuigingen en juiste handelingen), zelfbeheersing (innerlijke harmonie waarbij het rationele de begeertes controleert) en rechtvaardigheid (de belangrijkste deugd, die voortkomt uit de harmonieuze samenwerking van wijsheid, moed en zelfbeheersing). Deze deugden zorgen ervoor dat je niet alleen als persoon een rechtvaardig en harmonieus leven kunt leiden, maar ook bijdraagt aan een harmonische samenleving.

Bekijk de stoïcisme cursus

LeefstijlBeter | Missie

LeefstijlBeter wil je inspireren tot een betere leefstijl. Het platform is opgericht door Harrie Kolsteeg, psycholoog, coach en expert in stoïcisme en stress management. Harrie is tevens oprichter van StressWise Psychologen, het opleidingsinstituut StressWise Academy en NewDayPeople, een platform voor werkgeluk. Zijn persoonlijke missie is om de wijsheid van het stoïcisme te vertalen naar het moderne leven. De stoïcijnen interpreteerden ‘geluk’ als het lukken van het leven. Je bent dus gelukkig als je leven lukt. LeefstijlBeter inspireert je en kan je hierbij begeleiden. Op deze manier hoeft geluk geen illusie te zijn.

Wil jij geinspireerd worden tot een betere leefstijl? Of ben je een professional of ondernemer en wil je anderen inspireren tot een betere leefstijl? Neem dan contact op.

Neem contact met ons op

LeefstijlBeter inspireert je tot een betere leefstijl

Heb je vragen over een betere leefstijl en/of hoe wij je met een betere leefstijl kunnen helpen? Stel je vraag via het formulier. Wij zijn heel blij met alle vragen die we krijgen en maken daar weer leuke artikelen van. Dus neem gerust contact op.

"*" geeft vereiste velden aan