eft therapie

EFT - Emotional Freedom Technique in [plaatsnaam]

Laat los, voel je vrijer en gelukkiger

Meld je hier aan
eft emotional freedom technique

EFT – Emotional Freedom Technique in [plaatsnaam] voor een lichter leven

Heb jij ook last van emotionele of lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf lijkt te komen? En maakt je dat misschien boos of machteloos? Je bent niet alleen. EFT ruimt emotionele trauma’s en stress op, waardoor emotionele en lichamelijke problemen aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Plan een kennismaking

therapie

Op 1 januari 2019 hadden maar liefst 9,9 miljoen mensen één of meer chronische aandoeningen

Dit komt overeen met 57% van de Nederlandse bevolking (bron: volksgezondheidenzorg.info). Daarnaast krijgt ruim 4 op de 10 mensen ooit in zijn leven te maken met een psychische aandoening (bron: psynip.nl). Veel mensen denken dat ze maar moeten leven met chronische klachten en aandoeningen, maar niets is minder waar. De meeste mensen onderschatten volledig welke grote rol stress speelt bij zowel emotionele als lichamelijke klachten. En precies aan die stress is iets te doen.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques

Het betreft een relatief nieuwe methode, die midden jaren 90 is ontwikkeld. Deze unieke techniek ruimt emotionele trauma’s en stress op, waardoor emotionele en lichamelijke problemen aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Deze techniek combineert exposure-therapie met acupressuur en wordt over de hele wereld gebruikt door coaches, psychologen, artsen en therapeuten.

Plan een gratis kennismaking

EFT kan worden ingezet bij een grote verscheidenheid aan klachten

Variërend van angststoornissen, verslavingen, paniekaanvallen en PTSS tot rugpijn, eczeem, allergieën, diabetes, hoge bloeddruk, maagzweren, fibromyalgie, Parkinson en oorsuizingen. Vraag liever waar je EFT niet voor kunt inzetten, want de lijst is bijna oneindig. EFT wordt volledig gekleed en zittend gedaan en kan zowel in een spreekkamer als online via beeldbellen worden toegepast. Terwijl je zachtjes op acupressuurpunten klopt, zeg je woorden of korte zinnetjes na. Wanneer je dat op de juiste manier doet, is het effect van EFT permanent en blijft de klacht na een aantal sessies ook echt definitief weg. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar de meeste mensen die EFT eenmaal kennen vinden dan ook dat iedereen EFT zou moeten leren.

EFT, Emotional Freedom Techniques bij LeefstijlBeter

During the years that I have been working as a coach, I got intrigued by the fact that hardly anyone was able to name their true qualities of himself. Most people also lack a healthy dose of confidence. Apparently, despite being well intended, most parents need to acquire more knowledge and skills to make a success of their parenting. Furthermore, it became apparent to me that all my coaching clients needed to turn things around was acceptance, support, and inspiration.

Het minder stress-plan van EFT, Emotional Freedom Techniques [plaatsnaam]

Wij graag. Bel of mail met haar voor het antwoord op al je vragen. Als je wilt kun je ook eerst kennismaken. Dat is geheel kosteloos, het is immers belangrijk dat je een klik voelt. Als je volledig bent geïnformeerd kun je starten met EFT, de Emotional Freedom Techniques methode.

1.   Neem contact op via het formulier of bel ons
2.   We beantwoorden al je vragen via e-mail of telefonisch
3.   Als je wilt kun je eerst kennismaken met ons voordat je start
4.   Na de kennismaking bepaal jij wanneer je start

Neem contact met ons op

Plan nu een gratis kennismaking voor EFT bij LeefstijlBeter, waar wacht je nog op?

Wacht niet langer en onderneem actie. Maak nu een afspraak voor gratis en vrijblijvende kennismaking met ons. Laat je eerst goed informeren en voel of je een klik met ons hebt. Download eventueel het e-book om meer te weten te komen over EFT, de Emotional Freedom Techniques methode.

Schakel nu hulp in

Twijfel je nog aan het nut of de werkzaamheid van EFT?

Bedenk dan eens bij jezelf hoe je je problemen gaat aanpakken? Kun je zelf hulp vinden bij mensen in je omgeving en kun je daarmee je problematiek oplossen, dan is dat natuurlijk perfect. Kun je het helemaal alleen. Ook goed. Maar als dat niet lukt heb je kans dat je problemen verergeren en dat een oplossing steeds verder weg is. Steeds meer mensen zijn enthousiast over EFT, de Emotional Freedom Techniques methode. En dat is niet zo gek, want het is een geweldige techniek. Ook jij kunt het leren en een leven met minder stress en meer vrijheid leven.

Met minder stress voel je je vrijer en gelukkiger

Wil jij van stress en trauma af? Wil je zelf werken aan een vrijer en gelukkiger leven? Wil je daarbij de hulp van een therapeut die een geweldige techniek in huis heeft. Iemand die je als gids de weg wijst? Iemand die je met liefde aan de hand neemt? Kies dan voor de EFT Emotional Freedom Techniques methode bij LeefstijlBeter in [plaatsnaam].

"*" geeft vereiste velden aan