StressWise® psychologen, beoordeling: 9,1
StressWise® Relatietherapie in Amsterdam Centrum

Relatietherapie bij StressWise® psychologen Amsterdam Centrum, met vergoeding (ook online)


Relatietherapie en relatiecoaching bij StressWise

Hulp bij relatieproblemen in Amsterdam Centrum? Doe Relatietherapie bij StressWise®

De relatietherapeuten bij StressWise bieden hulp bij verschillende problemen die je kunt tegenkomen in de relatie met je partner. Denk aan uit elkaar groeien, vreemdgaan, tegen verschillen aanlopen en ruzie maken over belangrijke thema’s als opvoeding, financiën, intimiteit en seksualiteit. De relatietherapeut van StressWise Amsterdam Centrum helpt je bij bewustwording van onhandige patronen in communicatie en gedrag. Daardoor verdwijnt de ruis en kun je in gesprek gaan over wat echt belangrijk is. Je kunt samen verder of maakt een andere, goed gefundeerde keuze.


Hoofdkantoor van StressWise psychologen

Direct een afspraak met onze relatietherapeut in Amsterdam Centrum en altijd vergoeding

Bij onze relatietherapeut in Amsterdam Centrum kun je direct terecht en krijg je altijd een vergoeding. De hoogte van de vergoeding verschilt. Het basis tarief voor relatietherapie is €75 per persoon per sessie van 1,5 uur. Gemiddeld zijn er zes tot tien sessies relatietherapie nodig om je relatie duurzaam te verbeteren. Maak een afspraak voor een gratis kennismaking met de relatietherapeut op onze locatie in Amsterdam Centrum of Online. Ontdek hier meer over hoe je door relatietherapie in enkele weken effectief kunt werken aan je relatie.

Vrijblijvende kennismaking aanvragen


Relatietherapie

StressWise® Relatietherapie Amsterdam Centrum – het kán anders

Relatietherapie is een goede oplossing als je in een negatief gedragspatroon bent beland met je partner en jullie communicatie stroef verloopt. Dit leidt tot sleur en conflicten. Afstand en onbegrip zijn het resultaat. Het móet anders. Met de relatietherapeut van StressWise Amsterdam Centrum onderzoek je de patronen waar je in terecht bent gekomen en breng je verandering aan. Na enkele sessies relatietherapie kun je al weer verbondenheid, begrip en plezier ervaren. Het kán dus ook anders.


Mariette Huibrechtse relatietherapeut Almere1

Onze collega Mariëtte Huibrechtse over relatietherapie en ACT, EFT en Positieve Psychologie

Tijdens de eerste sessies relatietherapie bij ons word je je bewust van schadelijke patronen in communicatie en gedrag. Jullie krijgen praktische adviezen afgestemd op jullie situatie. Het kan zijn dat er een hele duidelijke aanleiding is voor jullie problematiek, bijvoorbeeld overspel of een andere heftige ervaring. Relatietherapie richt zich dan vooral op het uiten en verwerken van emoties. Wij maken gebruik van ACT voor onderzoek naar waarden en uitdagingen, en van EFT voor zaken als hechting en patronen in conflicten. Met Positieve Psychologie leggen we focus op dat wat werkt. Ik merk steeds weer dat onze cliënten zo blij zijn met deze concrete en effectieve aanpak. Maak gerust een afspraak met mijn collega relatietherapeut in Amsterdam Centrum om te ontdekken hoe je jouw of jullie problemen effectief aanpakt.

Mariëtte Huibrechtse, relatietherapeut en supervisor bij StressWise Academy

StressWise psychologen en leefstijlcoaching
8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

Wat kan StressWise® Amsterdam Centrum voor jou betekenen?

De mensen van StressWise bieden hulp bij psychologische problemen en ongezonde gewoonten en patronen. Op een warme, menselijke manier. Wij helpen je accepteren wat je niet kunt veranderen (jezelf) en je energie richten op wat je wel kunt veranderen (je gedrag). We leren je anders te doen, zodat je je beter gaat voelen en positiever gaat denken. We helpen je bewust te worden van jezelf, de juiste keuzes te maken en actief te werken aan een gelukkiger leven met minder (relatie) stress. Kom in actie en zet de eerste stap: een kennismaking met onze relatietherapeut. Gratis en vrijblijvend. Op locatie of online.

Harrie Kolsteeg, directeur


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Maak kennis met je relatietherapeut bij StressWise® Amsterdam Centrum

Bel, mail of WhatsApp met een van ons. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Wij kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met je relatietherapeut in Amsterdam Centrum. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Ruth, Ariel en Lisette, Servicedesk medewerkers StressWise psychologen

Contact
Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Relatietherapie helpt je vastgeroeste patronen in je relatie te doorbreken, meer begrip voor elkaar te krijgen en intimiteit te vergroten. Als je twijfelt over je relatie is het verstandig om advies te vragen aan een relatietherapeut. Wacht liever niet te lang, daarmee kun je jezelf en je partner veel ellende besparen. Bij StressWise kun je gratis en vrijblijvend ervaren of relatietherapie voor jullie een oplossing is en of het klikt met de therapeut.

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Maar we hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Hulp nodig?
Kies je locatie