Een jonge man rijdt op een scooter met een jonge vrouw achterop

Relatietherapie door erkende relatietherapeuten

Een fijne relatie voor een beter leven

Gratis adviesgesprek
Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

Relatietherapie voor een fijne relatie en een gelukkiger leven

Partnerrelaties en huwelijken staan tegenwoordig vaak onder spanning. Je hebt veel verplichtingen, je werk vraagt veel van je, je kinderen vragen veel aandacht, er zijn geldzorgen of zorgen over mogelijke ontrouw van je partner. Er kan van alles aan de hand zijn waardoor het nu minder lekker loopt in je relatie. Het kan zelfs zo zijn dat je relatie op springen staat en je eraan twijfelt. Wil je bij elkaar blijven of ga je uit elkaar. Wij hebben de ervaring dat vrijwel elke relatie te verbeteren is en dat je zelfs weer gelukkig met elkaar kunt zijn. Wil je dat? Vraag dan om een gratis adviesgesprek met relatietherapeut Mariëtte Huibrechtse en kom erachter of je je relatie kunt verbeteren.

Jonge vrouw fietst onbezorgd door de natuur

RelatietherapieWijzer wijst je de weg naar een goede relatietherapeut

LeefstijlBeter werkt samen met RelatietherapieWijzer om de beste relatietherapeuten voor je te vinden. RelatietherapieWijzer is een online platform dat veel informatie geeft over relatietherapie en waarbij goede, moderne relatietherapeuten bij zijn aangesloten. De relatietherapeuten van RelatietherapieWijzer hebben veel ervaring en zijn aangesloten bij het Relatietherapeuten Register Nederland. Door deze registratie zijn zij gehouden aan de Beroepscode voor relatietherapeuten, waarin ethische- en kwaliteitsnormen voor relatietherapeuten zijn geregeld. Neem direct een kijkje op het platform.

Een jonge man rijdt op een scooter met een jonge vrouw achterop

Relatietherapie kennisbank

Om je te helpen om informatie te verzamelen over relatietherapie schrijven we regelmatig over relatietherapie en alles wat daarmee samenhangt in onze kennisbank. Zo kun je een indruk krijgen of relatietherapie wat voor je is. Vragen die we voor je beantwoorden zijn onder andere:

  • Wat is IBCT relatietherapie?
  • Hoe lang duurt een relatietherapie-traject?
  • Waarover praat je tijdens relatietherapie?
  • Kan je alleen in relatietherapie?
  • Wat kost relatietherapie?

Je vindt het antwoord op deze en vele andere vragen over relatietherapie in onze kennisbank.

Gratis adviesgesprek met relatietherapeut Mariëtte Huibrechtse

Mariëtte is relatietherapeut en initiatiefneemster van RelatietherapieWijzer, een online platform waar je (van) alles vindt over relatietherapie. Op het platform vindt je ook de beste relatietherapeuten, geregistreerd in het Relatietherapeuten Register Nederland.

Ga direct naar RelatietherapieWijzer of vul het formulier in en geef aan dat je een gratis relatie-adviesgesprek wilt. Je ontvangt een whatsapp bericht ter bevestiging.

"*" geeft vereiste velden aan