Coachruimte, praktijkruimte, spreekkamer, vergaderruimte huren in Groningen

Je kunt onze gave coachruimte of spreekkamer in Groningen nu ook huren

Coachruimte, praktijkruimte of spreekkamer huren in Groningen

StressWise heeft verschillende coachruimtes, praktijkruimtes en spreekkamers te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Daarom bieden wij onze coachruimte in het centrum van Groningen te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief. Het geld dat we hiermee ophalen zetten we in voor ons StressWise Fonds, waarmee we cliënten ondersteunen die onze hulp nodig hebben en moeite hebben om onze dienstverlening te betalen. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Een coachruimte huren in Groningen, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze coachruimte in Groningen huren voor je coaching of therapie sessie, workshop, overleg, creatieve sessie, het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. Onze coachruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over en een whiteboard. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor deze coachruimte kosteloos verplaatsen en annuleren. De coachruimte is met 25 m2 uitstekend ‘corona-proof’ te gebruiken door maximaal 4 personen tegelijkertijd. Bekijk hier onze gunstige tarieven

De gave coachruimte van StressWise Groningen huren

Onze lichte, rustige en ruime coachruimte in Groningen kan tevens gebruikt worden als praktijkruimte, workshopruimte of als ruimte voor het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. De coachruimte meet 25 m2 en is daarmee geschikt voor 4 personen. Je kunt gebruik maken van de compleet ingerichte luxe keuken met kookplaat en afwasmachine. De coachruimte is gelegen op de bovenste verdieping in een monumentaal pand met lift aan de Sint Jansstraat, naast de Martinitoren met uitzicht op het nieuwe Forum. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De minimale duur van een verhuuraanvraag voor deze coachruimte is 2 uren. Annuleren of verzetten van de reservering is kosteloos. Huur deze coachruimte in Groningen

Huurtarieven coachruimte Groningen

Vraag naar de beschikbaarheid van onze coachruimte voor jouw coaching of therapiesessie, overleg of representatieve ontvangst, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen een werkdag een persoonlijke reactie.

Per uur € 12,50
Ochtend (08:00 – 13:00) € 45,00
Middag (13:00 – 18:00) € 45,00
Avond (18:00 – 22:00) € 50,00
Dag € 110,00

Door onze coachruimte in Groningen te huren draag je bij aan onze missie: mensen te ondersteunen bij het proces om zichzelf te kunnen en mogen zijn.