Trainingsruimte, workshop-, presentatie-, of vergaderruimte huren in Groningen

Je kunt onze gave trainingsruimte in Groningen nu ook huren

Trainingsruimte, workshopruimte of vergaderruimte huren in Groningen

StressWise heeft verschillende trainingsruimtes, workshopruimtes en vergaderruimtes te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Daarom bieden wij onze trainingsruimte in het centrum van Groningen te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief. Het geld dat we hiermee ophalen zetten we in voor ons StressWise Fonds, waarmee we cliënten ondersteunen die onze hulp nodig hebben en moeite hebben om onze dienstverlening te betalen. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Een trainingsruimte huren in Groningen, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze trainingsruimte in Groningen huren voor je training, workshop, presentatie, creatieve sessie of voor een overleg of een vergadering. Onze trainingsruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over, een whiteboard en een beamer. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor deze trainingsruimte kosteloos verplaatsen en annuleren. Deze trainingsruimte is met 140 m2 uitstekend ‘corona-proof’ te gebruiken door 20+ deelnemers aan je training of workshop. Bekijk hier onze gunstige tarieven

De gave trainingsruimte van StressWise Groningen huren

Onze lichte, rustige en ruime trainingsruimte in Groningen kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor je presentatie, lezing of creatieve sessie met een groep mensen. Wij doen dit zelf ook. De trainingsruimte meet 140 m2 en is geschikt voor 20+ deelnemers aan je training of workshop. In de ruimte bevindt zich een compleet ingerichte luxe keuken met kookplaat en afwasmachine. De trainingsruimte is gelegen op de bovenste verdieping in een monumentaal pand met lift aan de Sint Jansstraat, naast de Martinitoren met uitzicht op de Grote Markt. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De minimale duur van een verhuuraanvraag voor deze trainingsruimte is 2 uren. Annuleren of verzetten van de reservering is kosteloos. Huur deze trainingsruimte in Groningen

Huurtarieven trainingsruimte Groningen

Vraag naar de beschikbaarheid van onze trainingsruimte voor jouw training, lesdag of evenement, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen een werkdag een persoonlijke reactie.

Per uur € 25,00
Ochtend (08:00 – 13:00) € 75,00
Middag (13:00 – 18:00) € 75,00
Avond (18:00 – 22:00) € 95,00
Hele dag € 200,00

Door onze trainingsruimte in Groningen te huren draag je bij aan onze missie: mensen te ondersteunen bij het proces om zichzelf te kunnen en mogen zijn.