Coachruimte, praktijkruimte, spreekkamer, vergaderruimte huren in Hilversum 't Gooi

Je kunt onze coachruimte in een villa in Hilversum 't Gooi huren

Coachruimte, praktijkruimte of spreekkamer huren in Hilversum ’t Gooi

LeefstijlBeter heeft verschillende coachruimtes, praktijkruimtes en spreekkamers te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Goed voor milieu en klimaat. Daarom bieden wij onze coachruimte vlakbij het centrum van Hilversum te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief. Bekijk de tarieven voor onze coachruimte in Hilversum hieronder.

Een coachruimte huren in Hilversum, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze coachruimte in een kantoorvilla in Hilversum nabij het centrum huren voor je coaching of therapie sessie, workshop, overleg, creatieve sessie, het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. Onze coachruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over en een whiteboard. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Gratis parkeren op eigen terrein. . De coachruimte is met 18 m2 uitstekend te gebruiken door maximaal 3 personen tegelijkertijd. Bekijk onze gunstige tarieven.

Mail ons: info@leefstijlbeter.nl.

De coachruimte van LeefstijlBeter Hilversum ’t Gooi huren

Onze lichte, rustige coachruimte in Hilversum kan tevens gebruikt worden als praktijkruimte, workshopruimte of als ruimte voor het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. De coachruimte meet 18 m2 en is daarmee geschikt voor maximaal 3 personen. Je kunt gebruik maken van onze keuken met afwasmachine. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De coachruimte is gelegen op de eerste verdieping in een monumentale villa. Huur onze coachruimte in Hilversum.

Mail ons: info@leefstijlbeter.nl.

Huurtarieven coachruimte Hilversum

Vraag naar de beschikbaarheid van onze coachruimte voor jouw coaching of therapiesessie, voor je overleg of representatieve ontvangst, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen enkele werkdagen een persoonlijke reactie. Onze coachruimte in Hilversum bevindt zich in een monumentale villa nabij het centrum van Hilversum. Een mooi visitekaartje voor jouw diensten.

Per uur € 15,00
Ochtend (08:00 – 13:00) € 50,00
Middag (13:00 – 18:00) € 50,00
Avond (18:00 – 22:00) € 50,00
Dag € 100,00

Mail ons: info@leefstijlbeter.nl.