Coachruimte, praktijkruimte, spreekkamer, vergaderruimte huren in Hilversum 't Gooi

Je kunt onze gave coachruimte of spreekkamer in Hilversum 't Gooi nu ook huren

Coachruimte, praktijkruimte of spreekkamer huren in Hilversum ’t Gooi

StressWise heeft verschillende coachruimtes, praktijkruimtes en spreekkamers te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Goed voor milieu en klimaat. Daarom bieden wij onze coachruimte vlakbij het centrum van Hilversum te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief. Het geld dat we hiermee ophalen zetten we in voor ons StressWise Fonds, waarmee we cliënten ondersteunen die onze hulp nodig hebben en moeite hebben om onze dienstverlening te betalen. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Een coachruimte huren in Hilversum, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze coachruimte in Hilversum huren voor je coaching of therapie sessie, workshop, overleg, creatieve sessie, het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. Onze coachruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over en een whiteboard. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Gratis parkeren op eigen terrein. Je kunt een reservering voor deze coachruimte kosteloos verplaatsen en annuleren. De coachruimte is met 20 m2 uitstekend ‘corona-proof’ te gebruiken door maximaal 4 personen tegelijkertijd. Bekijk hier onze gunstige tarieven

De gave coachruimte van StressWise Hilversum ’t Gooi huren

Onze lichte, rustige en ruime coachruimte in Hilversum kan tevens gebruikt worden als praktijkruimte, workshopruimte of als ruimte voor het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. De coachruimte meet 20 m2 en is daarmee geschikt voor maximaal 4 personen. Je kunt gebruik maken van onze keuken. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De coachruimte is gelegen op de begane grond, direct naast de hoofdingang in een monumentale villa aan de ‘s-Gravelandseweg. Annuleren of verzetten van de reservering is kosteloos. Huur deze coachruimte in Hilversum

Huurtarieven coachruimte Hilversum

Vraag naar de beschikbaarheid van onze coachruimte voor jouw coaching of therapiesessie, overleg of representatieve ontvangst, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen een werkdag een persoonlijke reactie.

Per uur € 12,50
Ochtend (08:00 – 13:00) € 45,00
Middag (13:00 – 18:00) € 45,00
Avond (18:00 – 22:00) € 50,00
Dag € 110,00

Door onze coachruimte in Hilversum te huren draag je bij aan onze missie: mensen te ondersteunen bij het proces om zichzelf te kunnen en mogen zijn.