Trainingsruimte, workshop-, presentatie-, of vergaderruimte huren in Hilversum 't Gooi

Je kunt onze trainingsruimte in een villa in Hilversum 't Gooi huren

Trainingsruimte, workshopruimte of vergaderruimte huren in Hilversum

LeefstijlBeter heeft verschillende trainingsruimtes, workshopruimtes en vergaderruimtes te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Goed voor milieu en klimaat. Daarom bieden wij onze trainingsruimte nabij het centrum van Hilversum te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Mail ons: info@leefstijlbeter.nl

Een trainingsruimte huren in Hilversum, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze trainingsruimte in Hilversum huren voor je training, workshop, presentatie, creatieve sessie of voor een overleg of een vergadering. Onze trainingsruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over, whiteboard, beamer, tafels en stoelen, yogamatten, kussens en dekens. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. De trainingsruimte is met 60 m2 uitstekend te gebruiken door 8 tot 24 deelnemers aan je training, workshop of vergadering. Bekijk hieronder onze gunstige tarieven.

De trainingsruimte van LeefstijlBeter Hilversum ’t Gooi huren

Onze lichte en ruime trainingsruimte in Hilversum ’t Gooi kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor je presentatie, lezing of creatieve sessie met een groep mensen. De trainingsruimte meet ruim 60 m2 en is geschikt voor 8 tot 24 deelnemers aan je training of workshop. De keuken is voorzien van alle materialen en een koelkast en vaatwasser. Kokend water met een Quooker-kraan . Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De trainingsruimte is gelegen op de begane grond in een monumentale villa aan de ‘s-Gravelandsweg in Hilversum. Vlakbij het centrum. Parkeren kan gratis op het terrein. Huur deze trainingsruimte in Hilversum.

Mail ons: info@leefstijlbeter.nl

Huurtarieven trainingsruimte Hilversum

Vraag naar de beschikbaarheid van onze trainingsruimte voor jouw training, lesdag of evenement, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen een werkdag een persoonlijke reactie.

Per uur € 40,00
Ochtend (08:00 – 13:00) € 100,00
Middag (13:00 – 18:00) € 100,00
Avond (18:00 – 22:00) € 120,00
Hele dag € 200,00

Mail ons: info@leefstijlbeter.nl