Jong stel dat omhoog springt en elkaar een 'high-five' geeft

Samenwerken met LeefstijlBeter

Draag bij aan onze missie: een betere leefstijl voor Nederland

Wil jij als leefstijl professional je diensten of producten aanbieden aan een groot publiek?

LeefstijlBeter is een platform waarop jij als leefstijl professional je dienst of product kunt aanbieden aan een groot publiek. Op lokaal niveau en in heel Nederland. Ben jij coach, trainer, consulent, adviseur, arts, therapeut of een andere professional die werkt aan een betere leefstijl voor Nederland? Wil je bijdragen aan onze missie om Nederland aan een betere leefstijl te helpen? Neem dan contact met ons op om te onderzoeken of en hoe we kunnen samenwerken. We horen graag van je.

Neem contact op

Jonge vrouw zit op een stapel boeken en schrijft op een laptop computer

Wil jij met je bedrijf of organisatie samenwerken met hét leefstijl platform van Nederland?

LeefstijlBeter heeft de ambitie om hét leefstijl platform van Nederland te worden. We hebben grote ambities en zetten elke dag kleine of grote stappen stappen. Op ons platform kunnen we jouw product of dienst perfect uitlichten. Wij hebben een brede scope. Bied je een dienst aan die gezondheid, vitaliteit of een beter leven stimuleert? Voel je vrij om contact met ons op te nemen om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Samen sterker

Je bent beter vindbaar voor klanten door de kracht van het platform.

Je eigen mailbox

Rechtstreeks contact met je klanten voor betere communicatie.

Je eigen account

Je krijgt alle tools om je eigen pagina(s) beter in te richten.

Eerlijke tarieven

Alle voordelen van LeefstijlBeter voor een beter tarief.

leefstijlcoach

Onze missie

LeefstijlBeter wil een betere leefstijl voor Nederland. Wij gaan voor een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij jou voor nodig. Om dit te bereiken gaan wij graag de samenwerking aan. Hier en nu. Met jou en anderen. Daarbij hebben we een brede focus. Samen onder één sterke en herkenbare naam ondernemen en toch helemaal jezelf blijven. Door bij te dragen aan LeefstijlBeter.nl is jouw aanbod beter vindbaar. En zo draag je bij aan een beter leven voor alle Nederlanders.

Word partner van LeefstijlBeter, als professional of met je bedrijf of organisatie

Ben je een professional die anderen helpt met een vitaler, gezonder en gelukkiger leven? Heb je een bedrijf of organisatie die producten of diensten aanbiedt rondom een beter leven? Dan wil je vast meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan