leefstijlcoaching

Samenwerken met LeefstijlBeter

Voor een betere leefstijl en een lekker leven voor alle Nederlanders

Wil jij als leefstijl professional je diensten of producten aanbieden aan een groot publiek?

LeefstijlBeter is een platform waarop leefstijl professionals en experts hun diensten (en producten) kunnen aanbieden aan een groot publiek. Op lokaal niveau en in heel Nederland. Ben jij coach, trainer, consulent, adviseur, arts, praktijkondersteuner, therapeut of een andere professional die werkt aan een betere leefstijl voor Nederland?

Meld je aan

Wil jij met je bedrijf of organisatie samenwerken met hét leefstijl platform van Nederland?

LeefstijlBeter heeft de ambitie om hét leefstijl/lifestyle platform van Nederland te worden. We hebben grote ambities en zetten kleine stappen. Zo kunnen we jouw product of dienst perfect uitlichten. Wij hebben een brede scoop. Bied je een hip lifestyle product aan? Of een dienst die gezondheid, vitaliteit of een lekker leven stimuleert?

Meld je aan

Samen sterker

Je bent beter vindbaar voor klanten door de kracht van het platform.

Je eigen mailbox

Rechtstreeks contact met je klanten voor betere communicatie.

Je eigen account

Je krijgt alle tools om je eigen pagina(s) beter in te richten.

Eerlijke tarieven

Alle voordelen van LeefstijlBeter voor een beter tarief.

leefstijlcoach

Onze missie

LeefstijlBeter wil de leefstijl van alle Nederlanders verbeteren. Wij gaan voor een vitaler, gezonder en gelukkiger Nederland. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij jou voor nodig. Om dit te bereiken gaan wij de samenwerking aan. Hier en nu. Met jou en anderen. Daarbij hebben we een brede focus. Gezond leven, maar ook lekker leven. Leefstijl én Lifestyle. Samen onder één sterke en herkenbare naam ondernemen en toch helemaal jezelf blijven. Daardoor is jouw aanbod beter vindbaar. En help je mee aan een beter leven voor alle Nederlanders.

Meld je aan als partner van LeefstijlBeter, als professional of met je bedrijf of organisatie

Ben je een professional die anderen helpt met een vitaler, gezonder en gelukkiger leven? Heb je een bedrijf of organisatie die producten of diensten aanbiedt rondom een beter leven of een hippe lifestyle? Dan wil je vast meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen. Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan